1. Magazin
  2. /
  3. Concentrator De Oxigen
  4. /
  5. Concentrator De Oxigen Stationar
  6. /
  7. Concentrator De Oxigen YuWell 8F-5A, 5LPM

Concentrator De Oxigen YuWell 8F-5A, 5LPM

3.390 lei
Preț exclusiv online

Concentratorul de oxigen YuWell 8F-5A este usor de utilizat si intretinut, fiind alegerea perfecta pentru pacientii ce doresc o terapie la domiciliu pe termen mediu si lung.

Produs de: YuWell
SKU: 0803300

În stoc - livrare imediată

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Concentratorul De Oxigen YuWell 8F-5A este un dispozitiv compact si usor, cu design ergonomic, care functioneaza la niveluri scazute de zgomot. Echipat cu un port pentru nebulizator, un ecran LCD cu contrast ridicat si telecomanda cu infrarosu, modelul 8F-5A este rezultatul expertizei de peste 20 de ani a producatorului de top YuWell.

Capacitatea dispozitivului de a mentine concentratia de oxigen la 87 – 90% chiar si atunci cand este folosit pentru 5 LPM garanteaza ca pacientul va primi oxigenul necesar rapid si fara intarziere.

Compresorul are o siguranta termica ce protejeaza aparatul in cazul unei incalziri excesive. Durata de viata extinsa a acestui produs estimata de producator este de peste 30.000 de ore.

Caracteristici:

Puritate oxigenNiveluri concentratie
Niveluri ridicate de concentratie de oxigen pe intreaga gama de flux, de la 95.5% pana la 87%.

Flux de oxigenVersatilitate
Debitul variabil (in unitati de 0.5) de pana la 5 litri pe minut este capabil sa indeplineasca cu brio cerintele pacientilor. Umidificator care imbunatateste mai mult confortul si ajuta la tulburari respiratorii.

Alarme si avertizariAlarme si avertizari
Alarme vizuale si sonore pentru niveluri scazute de oxigen, pana de curent, cadere de presiune si service necesar. Dispozitiv de detectare a oxigenului pentru monitorizarea continua a nivelurilor de oxigen. Sistem de auto-diagnosticare inclus.

Control distantaControl de la distanta
Telecomanda cu baterie inclusa, ce permite pornirea/oprirea dispozitivului si ajustarea timpului de tratament.

 

Specificatii tehnice

Puritatea oxigenului 86 – 97 %
Debitul de oxigen 0.5 – 5 lt./min
Presiunea maxima 0.7 bar
Tensiune 220 VAC
Putere 400 W
Nivelul de zgomot 48 db(A)
Dimensiuni 39 x 24.5 x 50 cm
Greutate neta 16.6 kg

Pachetul include: telecomanda IR, cablu de alimentare, filtru intrare, manual de utilizare.

Cumparat impreuna

Produse similare

Meniu