1. Magazin
 2. /
 3. Concentrator De Oxigen
 4. /
 5. Concentrator De Oxigen Portabil
 6. /
 7. Concentrator De Oxigen Portabil DeVilbiss iGo2 POC, 1014ml

Concentrator De Oxigen Portabil DeVilbiss iGo2 POC, 1014ml

Prețul inițial a fost: 14.500 lei.Prețul curent este: 10.500 lei.
Preț exclusiv online

Cu Concentratorul de Oxigen Portabil iGo2 POC va puteti bucura de viata mai liber, fara sa va faceti griji cu privire la schimbarea setarilor de oxigen in timpul activitatii. Acest lucru va ofera linistea si libertatea pe care ati cautat-o.

Produs de: Drive DeVilbiss
SKU: 125KS

În stoc - livrare imediată

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Concentrator De Oxigen Portabil DeVilbiss iGo2 POC, 1014ml a creat o noua clasa de produse – POC cu reglare automata (POC – Portable Oxygen Concentrator). Acest prim POC de acest tip foloseste tehnologia patentata SmartDose.

Drive DeVilbiss iGo2 este mic, compact si usor de transportat. Cu flux pe mod de puls, este echipat cu o baterie de capacitate pentru o portabilitate mai mare. Functioneaza de la trei surse de alimentare diferite – AC, DC sau baterie.

Caracteristici:

SmartDose – Flexibilitate in dozare
Tehnologia SmartDose ajusteaza automat doza de oxigen in functie de respiratie, furnizand mai mult oxigen atunci cand este nevoie pentru a va ajuta sa va mentineti saturat.
Prin urmare, nu este necesar sa va reglati manual setarile, deoarece nivelul de oxigen va ramane consecvent in timpul activitatii. iGo2 va ofera libertatea si increderea de a trai un stil de viata mai activ.

Libertate nelimitata
Concentratorul de oxigen portabil iGo2 va permite sa mergeti peste tot si faceti calatoria cu oxigenul mai convenabil decat alte metode de livrare a oxigenului.
iGo2 este usor si usor de transportat in geanta sa de transport. Datorita designului sau de inalta calitate, iGo2 este foarte durabil. Dotat cu o protectie robusta, ofera un strat suplimentar de protectie impotriva cerintelor vietii de zi cu zi.

Panou de control usor de accesat
Panoul de control este afisat cu butoane mari si functii usoare pentru a-l face accesibil.

Multiple metode de alimentare
Acest dispozitiv este inteligent si se obisnuieste cu resursele disponibile, are trei optiuni de alimentare – curent continuu, curent alternativ si baterie reincarcabila.

Intretinere rara
Nu este necesara intretinere timp de 3 ani – conform producatorului.

Monitorizare precisa
Dispozitiv de detectie incorporat pentru a asigura o livrare precisa de oxigen.

Alerte sonore
Alerte privind puterea de oxigen, intreruperea puterii, defectiunea unitatii, bateria scazuta si temperatura ridicata.

Nota: Pentru Concentrator De Oxigen Portabil DeVilbiss iGo2 POC, 1014ml producatorul echivaleaza teoretic setarea de mod puls cu mod flux continuu, bazat pe ipotezele modelului respirator al pacientului ca si recomandare, nu inlocuieste titrarea. Pacientul trebuie titrat pentru concentrator portabil de oxigen in repaus sau odihna dar si in activitate.

Specificatii tehnice:

 • Dimensiuni: 21.3 cm / 8.9 cm / 21.8 cm;
 • Greutate: 2,25 kg;
 • Nivel de zgomot: 37dBA;
 • Flux oxigen: 1014ml;
 • Altitudine: pana la 3.049 m;
 • Concentratie de oxigen: 90% + 4/-3 pe intreg domeniul de operare;
 • Alimentare la:
  • AC: 100-240 V, 50/60 Hz, 140 VA;
  • DC: 13.8 pana la 17 V.
 • Acumulator: pana la 3.5 ore pe setarea 2;
 • Garantie: 2 ani.

 

Setari livrare oxigen:

Setare

Volum pe minut – Fix (ml) Volum Bolus 20BPM – 20 respiratii pe minut (ml)

1

260 13.0

2

440 22.0
3 725

36.3

4

880

44.0

5 1014

50.7

 

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Produse similare

Meniu