MEDAIR Oxygen Solution SRL

Este o companie cu capital integral romanesc, care activeaza in piata de dispozitive medicale. Compania noastra furnizeaza dispozitive medicale in domeniul tulburarilor de respiratie. Oferim clientilor nostri dispozitive de inalta calitate avand colaborari cu producatori recunoscuti la nivel mondial.
In prezent, MEDAIR ofera servicii pentru pacientii cu afectiuni respiratorii din intreaga tara cu ajutorul reprezentantilor zonali cat si a colaboratorilor.

Acoperire nationala

MEDAIR se afla in contract cu toate cele 43 de case de asigurari din Romania.

Cum va livram produsele?

Produsele va sunt livrate cu ajutorul reprezentantilor MEDAIR, pregatiti sa raspunda celor mai exigente cerinte ale dumneavoastra dar si cu ajutorul colaboratorilor (parteneri specializati in livrarea de produse).

Misiunea noastra

Misiunea noastra este aceea de a fi o echipa responsabila, in permanenta perfectionare astfel incat sa reprezentam cu mandrie brand-ul MEDAIR, o familie care se dedica zilnic furnizarii de servicii la cele mai inalte standarde pentru pacientii nostri dar si colaborarilor cu cei mai buni medici specialisti din domeniu.

Viziunea noastra

Consideram ca sanatatea este o prioritate pentru dumnevoastra. MEDAIR este prezenta pentru a ajuta pacientii cu afectiuni respiratorii sa isi imbunatateasca calitatea vietii. Viziunea noastra este aceea de a fi un lider de incredere in lupta cu tratarea afectiunilor respiratorii.

Valorile noastre

Valorile noastre se ghideaza dupa un principiu bine definit:

’Ai grija de angajatii tai si ei vor avea grija de clientii tai

Impreuna vor avea grija de afacerea ta’