Aparat Apnee

  1. Acasa
  2. Magazin
  3. Aparat Apnee

Interesat de inchirierea unui aparat pentru apnee sau aparat CPAP? Apasa aici pentru a consulta oferta completa MedAir.

Un aparat pentru apnee in somn este un dispozitiv medical care este utilizat pentru a trata apneea in somn, o afectiune in care respiratia unei persoane se opreste in mod repetat si incepe in timpul somnului. Exista mai multe tipuri de dispozitive pentru apneea in somn, dar cele mai comune sunt:

Aparat de presiune pozitiva continua a cailor respiratorii (Continous Positive Airway Pressure - CPAP) - acest dispozitiv furnizeaza un flux constant de presiune a aerului printr-o masca care este purtata peste nas sau gura, sau pe ambele, pentru a mentine caile respiratorii deschise in timpul somnului.

Aparat de presiune pozitiva Bi-Level a cailor respiratorii  (Bi-Level Positive Airway Pressure - BiPAP) - acest dispozitiv furnizeaza doua niveluri de presiune a aerului, unul pentru inhalare si unul pentru expirare, pentru a ajuta persoanele care au dificultati la expirare impotriva presiunii unui aparat CPAP.

Aparat de presiune pozitiva automata a cailor respiratorii (Automatic Positive Airway Pressure - APAP) - acest dispozitiv ajusteaza presiunea aerului in functie de tiparele de respiratie ale persoanei, oferind un nivel personalizat de presiune pe tot parcursul noptii.

Tipul de dispozitiv pentru apnee in somn care este recomandat va depinde de nevoile specifice ale individului si de severitatea apneei in somn. Un medic sau un specialist in somn poate ajuta la determinarea celui mai potrivit dispozitiv pentru fiecare individ.
Meniu