Cum comand?

Produsele pot fi comandate de pe site, la oricare sediu sau filiala MEDAIR Oxygen Solution din tara, cat si prin telefon. Atat in punctele de lucru, cat si telefonic si pe site-ul nostru primiti consiliere gratuita in alegerea produselor care vi se potrivesc cel mai bine.

 

Cum platesc?

 • Plata ramburs

Se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

 • Transfer bancar (ordin de plata)

In contul RO37BRDE290SV61979382900 deschis la BRD – MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L.

Dovada platii se trimite la comenzi@medair.ro. Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

 • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata “Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

La nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision.

 

Informatii suplimentare privind plata in rate

BCR

Cardul BCR de cumparaturi – 3, 6 sau 12 rate FARA DOBANDA!

Vrei si tu cardul de cumparaturi de la BCR?

Aplica acum pe www.bcr.ro sau

Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” si vei fi contactat de catre un operator bancar sau

Apeleaza gratuit, non-stop, din orice retea nationala InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

 

STAR BT

Cardul STAR BT de la Banca Transilvania – 3, 6 sau 8 rate FARA DOBANDA!

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand.

Contact:

 • 0800 80 2273 (CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
 • *8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
 • 594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

 

BRD Card

Cardul BRD Finance – 3, 6 sau 10 rate FARA DOBANDA!

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click:

– alegi produsele dorite;

– alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta:

 1. plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile: 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.
 2. plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

 

Alpha Bank

Cardul Alpha Bank – 3, 6 sau 12 rate FARA DOBANDA!

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit).

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

 

Piraeus Bank

Cardul Piraeus Bank – 3, 6 sau 12 rate FARA DOBANDA!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de Piraeus Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

 • Visa Exact
 • Visa Exclusive Gold
 • Visa Business Standard
 • Visa Business Gold

Aplica acum pentru un card de cumparaturi Piraeus Bank pe www.piraeusbank.ro sau contacteaza-ne la 0800.801.802!