1. Magazin
 2. /
 3. Masti CPAP
 4. /
 5. Masti CPAP Nazale
 6. /
 7. Masca CPAP Nazala Philips Respironics Pico

Masca CPAP Nazala Philips Respironics Pico

299,00 lei

Faceti cunostinta cu Masca CPAP Nazala Philips Respironics Pico SM/L/XL cea mai usoara si mai mica masca nazala traditionala din oferta Philips Respironics, care are contact minim cu fata si ofera simplicitate, confort si etansare.

Aceasta masca va ofera libertatea de a va uita la televizor sau de a citi in timp ce o purtati. Este foarte simplu de utilizat cu etansare excelenta cu putine componente, iar asamblarea, dezasamblarea si utilizarea sunt intuitive. Se potriveste confortabil pentru mai mult de 98% din utilizatori. *

Produs de: Philips Respironics
SKU: Nu se aplică
Golește

Masca CPAP Nazala Philips Respironics Pico SM/L/XL prezinta un cadru cu profil scazut, care suporta o perna nazala care acopera suficient de mult incat sa ofere o sigilare eficienta. In loc de sprijinul fruntii mai mare gasit pe alte masti, se realizeaza o bucla printr-o conexiune la frunte, creand un punct de contact mai mic.

Caracteristici:

 • Contact minim;
 • Fara suport rigid de frunte;
 • Usurinta in utilizare;
 • Pernuta cu perete dublu;
 • Suport de frunte reglabil, cu suprafata de contact minima.

USURINTA IN UTILIZARE

Cu rama sa subtire si conexiunea unica a fruntii, singurele ajustari ale Pico se fac in cele patru puncte ale captuselii. In cazul in care intreruperile terapiei apar in timpul noptii, masca poate fi indepartata si asezata din nou cu usurinta folosind fie clemele cu cap cu eliberare rapida, fie pivotul detasabil. Piesele mici, detasabile, asigura, de asemenea, o curatare si intretinere usoara.

PERNUTA CU PERETE DUBLU

Pico prezinta o pernuta moale din silicon cu perete dublu. Un perete este destinat sa se inchida contactul, in timp ce al doilea sprijina perna pe nas. Pernuta este fixata permanent de un invelis acrilic dur care se fixeaza si se desprinde de masca usor pentru inlocuire. Pernele sunt disponibile in dimensiuni mici/medii, mari si extra mari. Toate dimensiunile pernelor Pico se potrivesc cadrului unic Pico.

SUPORT DE FRUNTE REGLABIL

Masca Pico dispune de curele cu velcro pentru ajustari rapide si usoare pentru a obtine cea mai buna sigilie posibila.

Materiale utilizate:

 • Cadru/cot/pivotant: policarbonat;
 • Perna: silicon/policarbonat;
 • Suport pentru frunte: elastomer termoplastic;
 • Captuseala: UBL / spuma poliuretanica / lycra si nailon;
 • Aceasta masca nu contine latex si nu include latex de cauciuc natural.

* (sondaj intern realizat de producator)

Cumparat impreuna

Produse similare

Meniu