1. Magazin
 2. /
 3. Dispozitive Apnee
 4. /
 5. Dispozitive AutoCPAP
 6. /
 7. Dispozitiv CPAP Philips Respironics DreamStation Go Auto

Dispozitiv CPAP Philips Respironics DreamStation Go Auto

5.79900 lei
Preț exclusiv online

Dispozitivul CPAP Philips Respironics DreamStation Go Auto este proiectat pentru utilizare la domiciliu, fiind in acelasi timp suficient de versatil pentru calatorii. Aceasta este o masina de reglare automata care va ajusta automat presiunea pentru a trata evenimentele de apnee in timpul terapiei.

Produs de: Philips Respironics
SKU: EUG502S15

Disponibil pentru precomandă - timpul de livrare variază

Caracteristici:

Impachetati performanta oriunde mergeti
Indiferent daca plecati in calatorie de afaceri sau doar va aventurati in vacanta vietii voastre, DreamStation Go ofera o experienta PAP simpla, fiabila si portabila pentru utilizatorii care refuza sa faca compromisuri.

 • Cel mai mic aparat PAP;
 • Cel mai usor dispozitiv PAP, avand mai putin de 900 grame;
 • Cel mai mic si mai usor tub din gama noastra**.
*Conditii de testare timp de functionare PAP: Mod CPAP, presiune 10 cm H2O, tub de 12 mm, scurgeri 37 LPM, temperatura de 23 grade C la altitudine de 502 m.
**In comparatie cu tubul de performanta Philips 22 mm

Functii si tehnologii Philips Respironics DreamStation Go Auto

Ecran tactil
DreamStation Go ofera un ecran tactil care este utilizat pentru a vizualiza si schimba toate setarile. Acest lucru elimina nevoia de butoane gasite pe alte aparate. Meniurile sunt navigate prin glisarea si apasarea ecranului, dupa cum este necesar.

Port USB incorporat
Exista un port USB integrat pe partea Dreamstation Go pentru a-l face si mai prietenos cu calatoriile. In loc sa aiba nevoie de doua prize pentru conectarea CPAP si un incarcator de telefon, CPAP poate fi conectat la priza si un telefon sau un alt dispozitiv alimentat USB conectat direct in dispozitivul CPAP pentru a fi alimentat.

Furtun flexibil 12mm
Inclusiv cu DreamStation Go este un tub nou, foarte subtire de 12 mm. Tuburile traditionale „subtiri” sunt de 15 mm, ceea ce face ca acest tub de 12 mm sa fie si mai subtire si mai usor de ambalat. Tubul se fixeaza usor in portul DreamStation Go si este compatibil cu orice masca CPAP. Puteti utiliza, de asemenea, un furtun de 15 mm sau 22 mm cu acest dispozitiv, daca doriti, ajustand pur si simplu setarea furtunului din meniu.

Relieful presiunii flexibile
Acum, un element principal in randul dispozitivelor Respironics, DreamStation Go include reducerea presiunii flexibile. Reglarea flexului permite un confort suplimentar prin scaderea presiunii CPAP in timpul expiratiei, facand mai usoara respiratia si promovand o senzatie mai naturala.

Specificatii tehnice:

 • Presiuni: 4-20 cm H2O reglabil in cresteri de 0,5 cm H2O;
 • Rampa inteligenta: Reglabil de la 0 la 45min;
 • Mod flex: nivel 1-3;
 • Zgomot: <30 dBA;
 • Dimensiuni: 150x150x58mm;
 • Greutate: 0.8kg;
 • Alimentare: 100 – 240V AC, 50/60 Hz;
 • Garantie: 2 ani.

Optional:

Terapie CPAP chiar si fara acces la electricitate
Oriunde calatoriti, apneea in somn vine cu dvs. De aceea, DreamStation Go este un partener de calatorie indispensabil, imbinand performanta puternica intr-un pachet usor si simplificat. Acesta are chiar si un port USB util prin care va puteti incarca dispozitivul mobil.

Baterie de noapte
Daca planificati sa calatoriti in zone fara electricitate, bateria de noapte DreamStation Go va poate ajuta sa nu pierdeti nicio sesiune de terapie. DreamStation Go setat la presiune de 10 cm a afisat o perioada de functionare medie de 13 ore* la functionarea pe bateria de noapte DreamStation Go. Perioadele de functionare a bateriei pot varia in functie de setarile de presiune CPAP ridicata, scurgerile excesive ale mastii, altitudine, temperatura, dispozitivele de incarcare cu port USB si alte variabile.

Puteti achiziona, separat, Baterie inlocuire Philips Respironics DreamStation Go aici

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu