1. Magazin
  2. /
  3. Diagnosticare
  4. /
  5. Poligraf Löwenstein Scala
Categorie: Diagnosticare

Poligraf Löwenstein Scala

Solicita un pret
Preț exclusiv online
Poligraful Löwenstein Scala este un dispozitiv de poligrafie standard pentru detectarea respiratiei si a tulburarilor de somn. Scala ofera multe utilizari posibile fara costuri suplimentare pentru tratarea diferitelor grupuri de…
Produs de: Löwenstein

Poligraful Löwenstein Scala este un dispozitiv de poligrafie standard pentru detectarea respiratiei si a tulburarilor de somn. Scala ofera multe utilizari posibile fara costuri suplimentare pentru tratarea diferitelor grupuri de utilizatori – toate intr-un singur dispozitiv. Avand in vedere varietatea de optiuni, Scala este foarte potrivit pentru utilizare intr-o varietate de domenii, inclusiv pneumologie, cardiologie, ORL, medicina somnului si neurologie.

Urmatoarele caracteristici disting Scala de restul aparatelor:

Termistor – Pe langa o canula nazala, un termistor poate fi utilizat pentru a masura fluxul respirator al pacientului;
Senzor pentru sforait – Un senzor pentru a inregistra sunetele de sforait poate fi aplicat laringelui. Este posibil sa se detecteze sforaitul in acelasi timp prin intermediul semnalului de presiune dinamica de la canula nazala.
Masurarea presiunii diferentiale – Masurarea presiunii diferentiale integrate pentru gestionarea terapiilor PAP si NIV. Ofera inregistrare de foarte inalta calitate a semnalului de flux la presiuni ridicate si care se schimba rapid.
Porturi de electrozi configurabile – Dispozitivul este echipat cu patru porturi de conectare a electrozilor care pot fi configurate liber si utilizate pentru diferite trasari electrofiziologice, cum ar fi EMG, ECG sau EEG.
Inregistrarea miscarilor respiratorii – Pe langa tehnologia cu tampon de presiune, este posibila inregistrarea miscarilor respiratorii cu curele de inductie (RIP) simultan sau alternativ.
Baterie detasabila – Bateria detasabila permite o predare rapida a dispozitivului catre urmatorul pacient, fara a fi nevoie sa verificati timpii de incarcare.
Online si offline – Este posibil sa se efectueze o masurare online in loc de masurarea offline standard. O varianta WLAN optionala a Scala este disponibila pentru transmiterea datelor de la inregistratorul pacientului la un computer. Aparatul poate fi operat cu sau fara cabluri. Poate fi efectuata o inregistrare sincronizata in timp a semnalelor video si audio, la fel ca si o alimentare sincronizata in timp a semnalelor analogice externe de la dispozitivele de terapie sau de la monitorul transcutanat de CO2.
Nu necesita intretinere sau service – Dispozitivul nu necesita intretinere sau service. Cu toate acestea, Löwenstein Medical ofera o verificare programata regulata a dispozitivelor pentru a asigura operatiuni neintrerupte si fara probleme in utilizarea zilnica.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu