1. Magazin
 2. /
 3. Concentrator De Oxigen
 4. /
 5. Concentrator De Oxigen Stationar
 6. /
 7. Concentrator De Oxigen MobiakCare Irene, 5LPM

Concentrator De Oxigen MobiakCare Irene, 5LPM

Prețul inițial a fost: 4.300 lei.Prețul curent este: 3.590 lei.
Preț exclusiv online

Echipat cu comenzi usor de utilizat si o interfata intuitiva, Concentratorul De Oxigen MobiakCare Irene, 5LPM permite operarea usoara si ajustarea setarilor debitului de oxigen. Dispune, de asemenea, de mecanisme de siguranta incorporate, cum ar fi alarme pentru concentratie scazuta de oxigen si intrerupere de curent, asigurand o terapie cu oxigen sigura si fiabila.

Produs de: MobiakCare
SKU: 0808194

Disponibil pentru precomandă - timpul de livrare variază

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Concentratorul De Oxigen MobiakCare Irene, 5LPM este un dispozitiv de ultima generatie care ofera o terapie de oxigen fiabila si eficienta persoanelor cu afectiuni respiratorii. Cu un design elegant si modern, acest concentrator de oxigen se integreaza perfect in orice casa sau mediu medical. Dimensiunea sa compacta si constructia usoara il fac usor de mutat si transportat, permitandu-va sa va mentineti terapia cu oxigen oriunde ati merge.

MobiakCare Irene

Concentratorul De Oxigen MobiakCare Irene, 5LPM este capabil sa furnizeze un flux continuu de oxigen de pana la 5 litri pe minut, satisfacand o gama larga de cerinte de oxigenoterapie. Tehnologia sa avansata extrage eficient oxigenul din aerul inconjurator, eliminand nevoia de butelii sau rezervoare greoaie de oxigen. Acest lucru inseamna ca nu va mai faceti griji cu privire la ramanerea fara oxigen sau la nevoia de a reumple buteliile – doar acces neintrerupt la oxigenul de care aveti nevoie.

Echipat cu comenzi usor de utilizat si un afisaj LCD clar, operarea dispozitivului este simpla si intuitiva. Reglati cu usurinta debitul de oxigen la nivelul prescris si fiti siguri ca caracteristicile de siguranta incorporate ale dispozitivului va vor proteja. Cu alarme pentru concentratie scazuta de oxigen si intrerupere de curent, va puteti simti increzator in fiabilitatea si securitatea terapiei cu oxigen.

MobiakCare Irene, 5LPM nu numai ca indeplineste cele mai inalte standarde de calitate, dar si prioritizeaza eficienta energetica, ajutand la reducerea consumului de energie si la reducerea costurilor de operare. Functionarea sa foarte silentioasa, cu un zgomot sub 40dBm, asigura un mediu linistit in timpul somnului sau al activitatilor zilnice, fara niciun zgomot perturbator.

Caracteristici:

Puritate oxigenNiveluri concentratie
Niveluri ridicate de concentratie de oxigen pe intreaga gama de flux, de la 96% pana la 87%.

Flux de oxigenVersatilitate
Debitul variabil (in unitati de 0.5) de pana la 5 litri pe minut este capabil sa indeplineasca cu brio cerintele pacientilor. Umidificator care imbunatateste mai mult confortul si ajuta la tulburari respiratorii.

Alarme si avertizariAlarme si avertizari
Alarme vizuale si sonore pentru niveluri scazute de oxigen, pana de curent, cadere de presiune si service necesar. Dispozitiv de detectare a oxigenului pentru monitorizarea continua a nivelurilor de oxigen. Sistem de auto-diagnosticare inclus.

Zgomot redus
Meticulos conceput pentru a minimiza iesirea de sunet, facandu-l ideal pentru utilizare in medii linistite, cum ar fi dormitoare sau spatii de locuit comune. Spune-ti la revedere de la aparatelor de oxigen zgomotoase si experimenteaza o atmosfera linistitoare, propice relaxarii si somnului odihnitor.

Fiabilitate garantata
Cu o utilizare 24/7 cu pauze de 15 minute la fiecare 8 ore puteti experimenta confortul si fiabilitatea dispozitivului, conceput pentru a va satisface nevoile respiratorii cu intreruperi minime.

Specificatii tehnice

 

Puritatea oxigenului 86 – 97 %
Debitul de oxigen 0.5 – 5 lt./min
Presiunea iesire 0.05 Mpa
Tensiune 230 VAC
Putere 480 W
Nivelul de zgomot 40 db(A)
Dimensiuni 39 x 33.7 x 62 cm
Greutate neta 24 kg
Garantie 2 ani

Inclus in pachet:

 • 2x Canule nazale;
 • Bol umidificator;
 • Cablu de alimentare;
 • Filtru intrare;
 • Manual de utilizare.

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu