1. Magazin
 2. /
 3. Concentrator De Oxigen
 4. /
 5. Concentrator De Oxigen Stationar
 6. /
 7. Concentrator De Oxigen MobiakCare Fo2rce, 10LPM

Concentrator De Oxigen MobiakCare Fo2rce, 10LPM

8.800 lei
Preț exclusiv online

Concentratorul de Oxigen MobiakCare Fo2rce 10LPM este ideal pentru pacientii care au nevoie de un flux de oxigen mai mare, fiind un aparat usor de utilizat, cu caracteristici inteligente si confortabile.

Produs de: MobiakCare
SKU: MBC-F-10L

Disponibil pentru precomandă - timpul de livrare variază

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Concentrator De Oxigen MobiakCare Fo2rce, 10LPM este noua forta din domeniul oxigenoterapiei. Cu caracteristici si materiale oferite de producatori importanti, acest aparat de oxigen este garantia unui randament ridicat si fiabilitate maxima indiferent de nevoile pacientului.

Fabricat avand in vedere durabilitatea, aparatul are o constructie robusta care asigura performanta si fiabilitate de lunga durata. Construit cu materiale de inalta calitate si sustinut de masuri stricte de control al calitatii, acest concentrator de oxigen este conceput pentru a oferi o terapie constanta cu oxigen pentru anii urmatori, oferindu-va liniste sufleteasca si valoare pentru investitia dumneavoastra.

Concentratorul De Oxigen MobiakCare Fo2rce, 10LPM este un dispozitiv de ultima generatie conceput pentru a oferi o sursa continua si de incredere de oxigen concentrat in confortul propriei case. Proiectat cu tehnologie avansata si caracteristici usor de utilizat, acest concentrator de oxigen puternic asigura ca persoanele care necesita debite mai mari de oxigen pot respira mai usor si pot duce o viata mai implinita.

MobiakCare Fo2rce

Caracteristici:

Puritate oxigenNiveluri concentratie
Niveluri ridicate de concentratie de oxigen pe intreaga gama de flux, de la 96% pana la 87%.

Flux de oxigenVersatilitate
Debitul variabil (in unitati de 0.5) de pana la 5 litri pe minut este capabil sa indeplineasca cu brio cerintele pacientilor. Umidificator care imbunatateste mai mult confortul si ajuta la tulburari respiratorii.

Fiabilitate garantata
Proiectat si fabricat pentru a functiona 24 de ore pe zi / 7 zile pe saptamana cu doar 10 minute de pauza.

Construit in jurul pacientului
Aparatul include roti rulante robuste si un maner superior, astfel incat sa fie usor de mutat dintr-o locatie in alta atunci cand este necesar.

Senzor de oxigen avansat cu compatibilitate absoluta cu standardul european
Senzor de puritate a oxigenului cu 3 trepte de avertizare: 92%+ (High – inalt); 84%+ (Rich – bogat); 82%+ (Low – scazut).

Specificatii tehnice:

Puritatea oxigenului 87 – 96 %
Debitul de oxigen 0.5 – 10 lt./min
Presiunea iesire 0.05 Mpa
Tensiune 230 VAC
Putere 635 W
Nivelul de zgomot 55 db(A)
Dimensiuni 68.9 x 38.1  x 34.7 cm
Greutate neta 27 kg
Garantie 2 ani

Inclus:

 • Canula nazala;
 • Umidificator;
 • Adaptor si tub pentru umidificator;
 • Filtru de cabina;
 • Filtru de admisie aer;
 • Cablu de alimentare (Tip UE);
 • Manual de utilizare.

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu