1. Magazin
  2. /
  3. Concentrator De Oxigen
  4. /
  5. Concentrator De Oxigen Stationar
  6. /
  7. Concentrator De Oxigen AirSep VisionAire 5, 5LPM

Concentrator De Oxigen AirSep VisionAire 5, 5LPM

4.100 lei
Preț exclusiv online

Simplu de utilizat si practic fara intretinere, concentratorul de oxigen stationar Concentratorul de oxigen AirSep VisionAire 5 este de incredere in furnizarea de terapie cu oxigen pe termen lung pentru pacienti.

Produs de: AirSep

Disponibil pentru precomandă - timpul de livrare variază

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Concentratorul De Oxigen VisionAire 5 de la AirSep este un dispozitiv medical fiabil si de ultima generatie, conceput pentru a va oferi o aprovizionare continua si eficienta cu oxigen. Proiectat cu cea mai recenta tehnologie si caracteristici centrate pe utilizator, da putere persoanelor cu afectiuni respiratorii sa duca o viata mai activa si implinita, cu libertate si independenta sporite.

Proiectat cu o inginerie avansata, VisionAire 5 ofera un flux constant si precis de oxigen pentru a satisface nevoile dumneavoastra terapeutice specifice. Cu setari reglabile, asigura o livrare optima de oxigen, permitandu-va sa respirati confortabil si cu incredere pe tot parcursul zilei.

Designul sau eficient din punct de vedere energetic ajuta la minimizarea consumului de energie, reducand atat amprenta asupra mediului, cat si costurile energetice. Conceput avand in vedere confortul, Concentratorul De Oxigen VisionAire 5 este remarcabil de compact si usor, facandu-l usor de transportat si integrat.

Caracteristici:

Puritate oxigenNiveluri concentratie
Niveluri ridicate de concentratie de oxigen pe intreaga gama de flux, de la 96% pana la 87%.

Consum redus
Eficienta energetica, consum mai mic de 300W la toate setarile fluxului continuu minimizand cheltuielile.

Flux de oxigenVersatilitate
Debitul variabil (in unitati de 0.5) de pana la 5 litri pe minut este capabil sa indeplineasca cu brio cerintele pacientilor. Umidificator care imbunatateste mai mult confortul si ajuta la tulburari respiratorii.

Alarme si avertizariAlarme si avertizari
Alarme vizuale si sonore pentru niveluri scazute de oxigen, pana de curent, cadere de presiune si service necesar. Dispozitiv de detectare a oxigenului pentru monitorizarea continua a nivelurilor de oxigen. Sistem de auto-diagnosticare inclus.

Construit in jurul pacientului
Aparatul include roti rulante robuste si un maner superior, astfel incat sa fie usor de mutat dintr-o locatie in alta atunci cand este necesar.

Zgomot redus
Meticulos conceput pentru a minimiza iesirea de sunet, facandu-l ideal pentru utilizare in medii linistite, cum ar fi dormitoare sau spatii de locuit comune. Spuneti la revedere de la aparatelor de oxigen zgomotoase si experimenteaza o atmosfera linistitoare, propice relaxarii si somnului odihnitor.

Specificatii tehnice

Puritatea oxigenului 87 – 95.5 %
Debitul de oxigen 1 – 5 lt./min
Presiunea iesire 0.05 Mpa
Tensiune 230 VAC
Putere 290 W
Nivelul de zgomot 45 db(A)
Dimensiuni 52.8 x 35.8 x 29.2 cm
Greutate neta 13.6 kg
Garantie 2 ani

Inclus in pachet:

  • Cablu de alimentare;
  • Manual de utilizare.

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Produse similare

Meniu