1. Magazin
  2. /
  3. Concentrator De Oxigen
  4. /
  5. Concentrator De Oxigen Stationar
  6. /
  7. Concentrator De Oxigen Philips Respironics EverFlo, 5LPM

Concentrator De Oxigen Philips Respironics EverFlo, 5LPM

Prețul inițial a fost: 4.499 lei.Prețul curent este: 3.990 lei.
Preț exclusiv online

Pana acum, concentratoarele de oxigen au fost foarte asemanatoare – grele, voluminoase, zgomotoase sau care necesita intretinere frecventa. Concentratorul De Oxigen Philips Respironics EverFlo, 5LPM este un aparat revolutionar care ofera pacientilor ceea ce doresc.

Produs de: Philips Respironics
SKU: 1020006

Disponibil pentru precomandă - timpul de livrare variază

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Concentratorul De Oxigen Philips Respironics EverFlo, 5LPM este o optiune excelenta pentru pacientii de oxigenoterapie care s-au saturat de aparatura de dimensiune mare, zgomotoasa sau de buteliile de oxigen incomode.

Forma redusa a EverFlo, compresorul imbunatatit, consumul redus de energie si constructia durabila il fac convenabil si foarte popular. Designul non-medical si culoarea albastra il fac discret, indiferent unde este plasat: acasa, in clinici si in aproape orice mediu.

Concentrator De Oxigen Philips Respironics EverFlo, 5LPM

Caracteristici:

Usor pentru transportare si design compact
Concentratorul de oxigen Philips Respironics EverFlo cantareste doar 14 kilograme, reducand costurile de transport, depozitare si riscul de ranire. Designul ergonomic al EverFlo ocupa mai putin spatiu si nu atrage la fel de multa atentie.

Flux de oxigenVersatilitate
Debitul variabil (in unitati de 0.5) de pana la 5 litri pe minut este capabil sa indeplineasca cu brio cerintele pacientilor. Umidificator pe baza Humidifier Platform, platforma proiectata sa fie compatibila cu toate stilurile de barbotor cu o inchidere usor de utilizat.

Seria RightFit se concentreaza pe nevoile pacientilor
EverFlo face parte din Right Fit, un portofoliu complet de produse de oxigen inspirate de pacienti si construite pentru afaceri.

Costuri redusePreturi de intretinere scazute
Nici o schimbare de filtru pentru doi ani. Consum redus de energie, sistemul foloseste mai putina energie electrica si produce mai putina caldura.

Zgomot redus
Meticulos conceput pentru a minimiza iesirea de sunet, facandu-l ideal pentru utilizare in medii linistite, cum ar fi dormitoare sau spatii de locuit comune. Spune-ti la revedere de la aparatelor de oxigen zgomotoase si experimenteaza o atmosfera linistitoare, propice relaxarii si somnului odihnitor.

Alarme si avertizariAlarme, avertizari si indicator puritate
Nivel alarma OPI (Oxygen Percentage Indicator) cu alarma pentru nivel concentratie oxigen scazut (82%) si pentru nivel concentratie oxigen foarte scazut (70%).

Specificatii tehnice

Puritatea oxigenului 93% ± 3%
Debitul de oxigen 0.5 – 5 Lt./min
Presiunea de iesire 5.5 psig (37.9 kPa)
Tensiune 230V/50Hz
Putere 350W
Nivelul de zgomot 45 db(A)
Dimensiuni 58.4 x 38.1 x 24.1 cm
Greutate neta 14.1 kg
Garantie 2 ani

Inclus:

  • Furtun conector;
  • Manual de utilizare;
  • Cablu alimentare (tip EU).

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Produse similare

Meniu