1. Magazin
 2. /
 3. Aparat Apnee
 4. /
 5. Aparat CPAP
 6. /
 7. ResMed AirSense 10 Elite, CPAP

ResMed AirSense 10 Elite, CPAP

Prețul inițial a fost: 3.800 lei.Prețul curent este: 2.900 lei.
Preț exclusiv online
ResMed AirSense 10 Elite este un aparat CPAP (Presiune pozitiva continua a cailor respiratorii) de top conceput pentru a oferi o terapie eficienta si personalizata persoanelor cu apnee in somn.…
Produs de: ResMed
SKU: 37265

În stoc - livrare imediată

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

ResMed AirSense 10 Elite este un aparat CPAP (Presiune pozitiva continua a cailor respiratorii) de top conceput pentru a oferi o terapie eficienta si personalizata persoanelor cu apnee in somn. Proiectat cu functii avansate si comenzi usor de utilizat, acest dispozitiv ofera o experienta superioara de terapie, promovand o calitate mai buna a somnului si o bunastare generala.

ResMed AirSense 10 Elite

Avand un design elegant si modern, AirSense 10 Elite se integreaza perfect in orice mediu de dormitor. Dimensiunea sa compacta si functionarea silentioasa asigura o atmosfera de somn discreta si linistita, permitand pacientilor si partenerilor acestora sa se odihneasca netulburati.

Functii si tehnologii ResMed AirSense 10 Elite

Perspective clinice avansate: AirSense 10 Elite poate detecta indicii ale apneei centrale in somn si ale respiratiei Cheyne-Stokes. Prin diferentierea intre diferitele tipuri de tulburari de respiratie in somn, puteti fi sigur ca terapia livrata este adecvata.
AutoRamp: La detectarea inceperii somnului incepe furnizarea unei presiuni scazute pentru un confort sporit si apoi, la detectia somnului profund, creste treptat presiunea la nivelul prescris;
Eliberarea presiunii expiratorii (EPR™): Mentine tratamentul optim pentru pacient in timpul inhalarii si reduce presiunea in timpul expiratiei.
Monitorizare si ajustare terapie: Prin tehnologia AirView™, puteti accesa datele de terapie, puteti depana de la distanta (folosind caracteristica de asistenta de la distanta) si puteti modifica setarile dispozitivului de la distanta.
Afisaj inteligent. Utilizare usoara: Senzorul de lumina ambientala incorporat ajusteaza luminozitatea ecranului in functie de lumina din camera si se opreste automat. Comenzile usor de utilizat, interfata intuitiva si ecranul LCD color faciliteaza navigarea prin meniuri si personalizarea setarilor de confort.
Utilizare silentioasa: Motorul silentios Easy-Breathe creeaza un mediu linistit pentru pacient si partener.
SmartStart™: Tehnologia SmartStart permite pacientului sa inceapa terapia inspirand, in loc sa apese butonul „Start”.
Umidificator: Se poate atasa cunoscutul umidificator HumidAir™. Umidificarea integrata simplifica configurarea dispozitivului si faciliteaza terapia pacientilor.

Specificatii tehnice:

 • Presiuni: 4-20 cmH2O reglabil in cresteri de 0,5 cmH2O;
 • Stocare a terapiei: pana la 365 zile terapie utilizand card-ul SD inclus;
 • Pornire progresiva reglabila: de la 0 la 45 minute;
 • Zgomot: 34.6 dBA;
 • Dimensiuni: 11.6 x 25.5 x 15.0 cm;
 • Greutate: 1,24 kg;
 • Putere electrica: 105W;
 • Garantie: 2 ani.

Utilizare si stocare:

 • Temperatura de operare: +5 pana la +35 °C;
 • Temperatura de stocare:  -20 pana la +60 ° C;
 • Umiditate relativa – functionare si depozitare: 10 pana la 95%;
 • Presiune atmosferica: de la 1013 hPa pana 738 hPa (echivalent pana la 2,591 m).

Pachetul include: tub de aer, cot pentru tub de aer, sursa de alimentare, cablu alimentare, card SD (montat), 1 filtru standard (montat), geanta de transport.

Nota: In imagini si in descrierea produsului sunt mentionate si accesorii care se pot achizitiona separat. Umidificatorul incalzit HumidAir™ si tuburile incalzite ClimateLineAir™,  se achizitioneaza separat si nu sunt incluse in pachetul mentionat.

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu