1. Magazin
 2. /
 3. Aparat Apnee
 4. /
 5. Aparat BiPAP
 6. /
 7. Philips Respironics DreamStation BiPAP, AVAPS30 AAM

Philips Respironics DreamStation BiPAP, AVAPS30 AAM

21.000 lei
Preț exclusiv online

Fiecare pacient care sufera de boli respiratorii cronice are cerinte terapeutice in schimbare. Cu solutiile de ventilatie noninvazive Philips Respironics DreamStation BiPAP AVAPS30 AAM, aveti posibilitatea de a le trata in acest fel. Folosind solutii de terapie dovedite clinic, ventilatoarele neinvazive DreamStation se adapteaza la aceste cerinte ale pacientului in schimbare, contribuind la normalizarea ventilatiei.

Produs de: Philips Respironics
SKU: EUX1130S15

Disponibil pentru precomandă - timpul de livrare variază

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Functii si tehnologii Philips Respironics DreamStation BiPAP AVAPS30 AAM:

Tehnologia AVAPS

AVAPS ofera asistenta personalizata pentru pacienti prin adaptarea automata a suportului de presiune pentru mentinere la un volum pulmonar consistent. AVAPS se adapteaza automat la evolutia bolii si la schimbarile pacientului in caz de nevoie. Ajuta la mentinerea unui confort optim al pacientului in timp ce sprijina ingrijirea si eficacitatea ventilatiei si simplificarea procesului de titrare.
AVAPS ofera imbunatatiri fiziologice benefice, ducand la o scadere mai eficienta din PtcCO2 comparativ cu terapia cu BPV-S/T.
Functia de ventilatie AVAPS automata asigura tratament pentru reducerea PaCO2.
AVAPS a fost dezvoltat pentru a asigura mai mult volum pulmonar consistent pe respiratie in timp oferind confortul si avantajele ventilatiei de sustinere a presiunii.

Satisfacerea nevoilor unice ale pacientului

DreamStation AVAPS se aliniaza cu tiparele de respiratie ale pacientului pentru a reduce suportul la presiune aplicat. Ofera date zilnice privind utilizarea, conformitatea si eficacitatea pacientului.

Ingrijire personalizata si conectata

Inovatiile Philips clinice dovedite permit ingrijiri personalizate, conectate pentru a satisface nevoile unice ale pacientilor, oferind in acelasi timp o solutie viabila de ventilatie noninvaziva care poate trata automat si simultan tratarea hipercapniei si OSA in orice mod de ventilatie neinvaziva.

Solutii dovedite clinic

Rezultatele verificate independent de producator evidentiaza reducerea sau normalizarea PtcCO2. Adaugarea functiei de ventilatie AVAPS la BPV-S / T  ofera imbunatatiri fiziologice benefice, ceea ce duce la o scadere mai eficienta de PtcCO2 comparativ cu terapia BPV-S / T singura.

Proiectare pentru pacient

Designul elegant, elegant si cu profil redus al DreamStation ofera functiile importante pe care pacientii  le doresc intr-un dispozitiv de terapie. Este mic si usor, ceea ce face usor sa stea pe o noptiera. Dispune de meniuri usor de navigat, un afisaj orientat in fata, care poate fi actionat in timp ce pacientul sta culcat sau asezat in pat.

Se adapteaza modificarilor cu AVAPS

Cu Average Volume Assured Pressure Support (AVAPS) DreamStation BiPAP AVAPS ofera ingrijire personalizata a pacientului, adaptandu-se automat la progresia bolii si schimbarea nevoilor pacientului. Contribuie la mentinerea confortului optim al pacientului si la sustinerea eficacitatii ingrijirii si ventilatiei, simplificand totodata procesul de titrare.

Specificatii tehnice:

 • Moduri: CPAP, S, S/T, T, PC;
 • Dimensiuni: 157x193x84 mm;
 • Greutate: 1.33kg;
 •  Presiuni (incrementarea/ajustarea la pas de 0,5 cm H2O):
  • EPAP: 4 pana la 25 cm H2O;
  • CPAP: 4 pana la 20 cm H2O;
  • Ventilatie: 4 pana la 30 cm H2O.
 • Rampa inteligenta: ajustabil 0-40min;
 • Nivel Flex: nivel 0-3;
 • Zgomot: 25.8 dBA;
 • Garantie: 2 ani.

 

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu