1. Magazin
 2. /
 3. Aparat Apnee
 4. /
 5. Aparat BiPAP
 6. /
 7. Philips Respironics DreamStation Auto, BiPAP EE

Philips Respironics DreamStation Auto, BiPAP EE

Prețul inițial a fost: 13.800 lei.Prețul curent este: 12.499 lei.
Preț exclusiv online

Philips Respironics DreamStation Auto BiPAP EE ofera un afisaj colorat, urmarire avansata a datelor si integrare cu umidificatorul incalzit optional pentru a oferi utilizatorului un sistem eficient si usor de utilizat. Aceasta este o masina auto-reglabila la doua niveluri care se regleaza automat in timpul noptii pentru a asigura doua presiuni distincte pentru inhalare si expirare.

Produs de: Philips Respironics
SKU: EEX700S15

Disponibil pentru precomandă - timpul de livrare variază

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Functii si tehnlogii Philips Respironics DreamStation Auto BiPAP EE:

 • Terapie cu reglare automata;
 • Design elegant cu afisaj colorat;
 • Umidificator incalzit optional;
 • Ameliorarea presiunii Bi-Flex;
 • Functii avansate si urmarire a datelor.

Terapie cu reglare automata

DreamStation BiPAP® Auto este un dispozitiv cu niveluri care ofera o presiune distincta mai mare pentru inhalare si o presiune separata mai mica pentru expiratie. In timpul terapiei, aparatul va monitoriza utilizatorul pe respiratie si va ramane la o presiune mai mica pana la detectarea unui eveniment. Atunci cand este detectat un eveniment care necesita o presiune mai mare, masina va creste automat la presiunea necesara si va reveni la o presiune mai mica la incheierea evenimentului.

Design elegant cu afisaj colorat

DreamStation BiPAP® este de culoare alba eleganta. Aparatul are un afisaj color orientat in fata, cu un cadran de navigare mare, care este rotit si apasat pentru a naviga prin meniuri si setari. Aparatul are un senzor de lumina ambientala care va ajusta automat luminozitatea afisajului in functie de nivelurile de lumina la care este expus. Are filtre in forma de tava care aluneca si ies cu usurinta pentru curatare si inlocuire. Filtrele sunt colorate cu albastru mai inchis fiind filtrul reutilizabil, iar albastru deschis fiind filtrul de unica folosinta.

Umidificator incalzit DreamStation optional

Umidificatorul incalzit optional se fixeaza pe partea din spate a dispozitivului. Camera de apa este usor introdusa si scoasa din umidificator asezandu-se in interior si inchizand capacul care fixeaza in loc si sigileaza conexiunile. Umidificatorul poate fi setat intr-o reglare termica fixa ​​de la 0 (oprit) la 5 (cea mai mare caldura) sau poate fi reglat in modul adaptiv, care va monitoriza umiditatea ambientala si va regla caldura in functie de necesitati pentru a oferi umiditate optima.

Ameliorarea presiunii Bi-Flex

DreamStation BiPAP® Auto are o reducere a presiunii Bi-Flex pentru a creste confortul terapiei si pentru a ajuta la imitarea unui model de respiratie naturala. Bi-Flex amelioreaza tranzitia dintre inhalare si expirare si se va regla automat pentru a se potrivi cu presiunea ajustata a dispozitivului, deoarece schimba presiunea in timpul terapiei.

Functii avansate si urmarire a datelor

DreamStation Auto BiPAP® are multe functii avansate incluse pentru a ajuta utilizatorul sa urmareasca si sa monitorizeze eficacitatea terapiei. Unele dintre caracteristicile incorporate includ:

 • SmartRamp: Spre deosebire de rampa traditionala care creste presiunea in mod constant intr-un interval de timp stabilit, SmartRamp va monitoriza utilizatorul si va creste presiunea numai daca are loc un eveniment. In timpul SmartRamp, daca un eveniment necesita care necesita cea mai mica presiune a gamei BiPAP®, rampa se va incheia. Rampa traditionala este de asemenea disponibila, daca doriti. Gama de terapie BiPAP® trebuie sa fie mai mare de 4 cm H2O pentru a putea fi utilizata rampa;
 • Date avansate afisate: aparatul va afisa pe ecran date avansate, cum ar fi AHI, respiratia periodica, rata scurgerii si orele de terapie;
 • Verificare potrivire masca: aceasta caracteristica va oferi fluxul de aer la masca si va fi afisat daca sunt detectate scurgeri in masca. Pe masura ce masca este ajustata, afisajul masinii se va actualiza pentru a informa daca este detectata o potrivire adecvata;
 • Auto On / Off: DreamStation BiPAP® Auto poate detecta daca utilizatorul are masca activata sau oprita si va incepe sau va opri terapia in consecinta, daca este activat;
 • Conectivitate Bluetooth: Bluetooth este incorporat pentru a va conecta la aplicatia DreamMapper pentru a urmari terapia. Aplicatia DreamMapper este disponibila pe dispozitive compatibile iOS si Android si poate fi descarcata in iTunes App Store sau Google Play Store. DreamMapper este compatibil cu iOS 6 sau mai nou si cu Android 2.2 sau mai nou;
 • Alerte / Memento-uri obisnuite: la fiecare 30 de zile, aparatul va afisa un memento pentru modificarea filtrelor.

Specificatii tehnice:

 • Dimensiuni: 193x157x83mm;
 • Presiuni:
  • EPAP: 4-IPAP ajustabil la pas de 0,5 cm H2O;
  • IPAP: 4-25 cm ajustabil la pas de 0,5 cm H2O;
 • Setare flex: 1, 2, 3;
 • Umiditate adaptiva: nivel 0-5;
 • Umiditate clasica: nivel 0-5;
 • Tub incalzit: nivel 0-5;
 • Nivel umiditate: 1,2,3;
 • Zgomot: 25.8 dBA;
  Consum: 80W;
 • Garantie: 2 ani.

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu