1. Magazin
 2. /
 3. Aparat Apnee
 4. /
 5. Aparat AutoCPAP
 6. /
 7. ResMed AirMini AutoSet, AutoCPAP

ResMed AirMini AutoSet, AutoCPAP

Sună-ne pentru preț
Preț exclusiv online
Mic, dar puternic, ResMed AirMini AutoSet, AutoCPAP ofera terapie de ultima generatie pentru somn, umidificare fara apa si gestionare usoara prin aplicatia AirMini. Duceti terapia CPAP oriunde pe glob sau utilizati-l…
Produs de: ResMed

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Mic, dar puternic, ResMed AirMini AutoSet, AutoCPAP ofera terapie de ultima generatie pentru somn, umidificare fara apa si gestionare usoara prin aplicatia AirMini. Duceti terapia CPAP oriunde pe glob sau utilizati-l acasa cu norma intreaga in locul unui dispozitiv CPAP traditional.

Proiectat cu tehnologie de ultima ora si calitate fara compromisuri, acest dispozitiv compact si usor aduce puterea renumitei terapii de somn ResMed oriunde ai merge. Echipat cu algoritmul AutoSet de la ResMed, acest dispozitiv ajusteaza inteligent nivelurile de presiune pentru a se potrivi cu tiparele dvs. unice de respiratie pe tot parcursul noptii. Asigurand o terapie optima, ResMed AirMini AutoSet promoveaza un somn mai sanatos si mai confortabil, atenuand simptomele apneei in somn si a altor afectiuni respiratorii.

Mic dar puternic, ResMed AirMini AutoSet nu face compromisuri in ceea ce priveste performanta. Dispune de aceeasi tehnologie avansata intalnita la aparatele CPAP mai mari, cum ar fi sistemul de umidificare fara apa HumidX™ si HumidX™ Plus, care adauga umiditate aerului pe care il respirati, reducand uscaciunea si disconfortul.

ResMed AirMini AutoSet

Functii si tehnologii ResMed AirMini AutoSet

Terapie CPAP silentioasa: avand un zgomot de doar 30 dB, cu 4 dB mai mult ca sunetul unei soapte, va puteti bucura de un sunet alb de fundal linistitor in timp ce va faceti terapia CPAP
Compact si usor: aparatul cantareste doar 300 de grame, iar dimensiunile sale sunt de 136mm x 84mm x 52mm, fapt ce ii permite sa incapa in palma dvs. Este ideal pentru cei care cauta o solutie compacta pentru terapia lor CPAP sau pentru cei care calatoresc frecvent
Aplicatia pentru telefon AirMini: disponibila pentru Android si iOS, va permite sa controlati in totalitate dispozitivul dvs. ResMed AirMini cu ajutorul smartphone-ului prin conexiunea Bluetooth. Aplicatia inregistreaza si afiseaza rezultatele terapiei CPAP pe ecranul telefonului (indexul apneilor, fluxul de aer, scapari de aer, etc.)
Trei moduri de terapie: aparatul ResMed AirMini poate fi folosit atat in modul CPAP (flux constant de aer la o presiune fixa) sau in modurile AutoSet si AutoSet for Her (presiunea variabila pe parcursul terapiei, reglabila automat in functie de respiratia dvs.)
Raspuns AutoSet: Setarea de confort AutoSet Response ofera cresteri mai usoare ale presiunii si un somn mai lin, pentru a ajuta pacientii cu intoleranta la presiune ridicata.
Eliberarea presiunii expiratorii (EPR™): Mentine tratamentul optim pentru pacient in timpul inhalarii si reduce presiunea in timpul expiratiei.
SmartStart™: Tehnologia SmartStart permite pacientului sa inceapa terapia inspirand, in loc sa apese butonul „Start”.

Specificatii tehnice

 • Presiuni: 4-20 cmH2O reglabil in cresteri de 0,2 cmH2O;
 • Stocare a terapiei: pana la 365 zile terapie utilizand card-ul SD inclus;
 • Pornire progresiva reglabila: de la 0 la 45 minute;
 • Zgomot: 30.0 dBA;
 • Dimensiuni: 13.72 x 8.38 x 5.33 cm;
 • Greutate: 1,24 kg;
 • Putere electrica: 27W;
 • Garantie: 2 ani.

Utilizare si stocare:

 • Temperatura de operare: +5 pana la +35 °C;
 • Temperatura de stocare:  -25 pana la +70 ° C;
 • Umiditate relativa – functionare si depozitare: 10 pana la 95%;
 • Presiune atmosferica: de la 1013 hPa pana 738 hPa (echivalent pana la 2,591 m).

Pachetul include: tub de aer, sursa de alimentare, cablu alimentare, card SD (montat), 1 filtru standard (montat), geanta de transport.

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu