1. Magazin
 2. /
 3. Aparat Apnee
 4. /
 5. Aparat AutoCPAP
 6. /
 7. ResMed AirSense 10 AutoSet, AutoCPAP

ResMed AirSense 10 AutoSet, AutoCPAP

Prețul inițial a fost: 4.200 lei.Prețul curent este: 3.750 lei.
Preț exclusiv online

ResMed AirSense 10 AutoSet, AutoCPAP este o solutie perfecta si eficienta pentru gestionarea apneei in somn, promovand un somn odihnitor si bunastarea generala.  Cu niveluri de presiune cu reglare automata pentru a oferi un sprijin optim al cailor respiratorii pe tot parcursul noptii fiind echipat cu o interfata usor de utilizat, ceea ce faciliteaza personalizarea setarilor si accesarea datelor de somn.

Produs de: ResMed
SKU: 37266

În stoc - livrare imediată

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

ResMed AirSense 10 AutoSet, AutoCPAP include algoritmul de reglare automata a fluxului de aer de la ResMed, conceput pentru a va ajusta nivelul presiunii aerului pe tot parcursul noptii, in functie de pozitia dvs. de somn si de stadiul somnului. Algoritmul AutoSet a fost validat intr-o serie de studii clinice, fiind dezvoltat, imbunatatit si perfectionat in timp de mai mult de 10 ani, bazat pe merite si beneficii dovedite.

Cu conectivitate 4G incorporata, AirSense 10 AutoSet, permite monitorizarea de la distanta a datelor de terapie, precum si acces la software-ul gratuit de urmarire si instruire a somnului myAir™ de la ResMed. myAir actioneaza ca antrenorul personal de somn, ghidand pacientul prin terapie cu sfaturi si videoclipuri pentru a va spori confortul si succesul. De exemplu, daca sunt probleme cu sigiliul mastii, myAir va oferi sfaturi despre cum poate fi remediata situatia.

ResMed AirSense 10 AutoSet

Avand un design elegant si modern, ResMed AirSense 10 AutoSet, AutoCPAP  se integreaza perfect in orice mediu de dormitor. Dimensiunea sa compacta si functionarea silentioasa asigura o atmosfera de somn discreta si linistita, permitand pacientilor si partenerilor acestora sa se odihneasca netulburati.

Dispozitivul include un sistem de navigare clasica, simpla, si intuitiva, cu afisaj usor de citit.

Functii si tehnologii ResMed AirSense 10 AutoSet

AutoSet: Algoritmul AutoSet utilizat in AirSense 10 AutoSet este unul dintre cele mai publicate clinic in domeniul respiratiei tulburari de somn. Functioneaza pentru a se ajusta automat la presiunea de terapie necesara fiecarui pacient, pe masura ce nevoile acestuia se schimba – din ora, noapte si de la sezon la sezon – pentru a oferi pacientului cea mai mica presiune de terapie ideala.
Perspective clinice avansate: AirSense 10 AutoSet poate detecta indicii ale apneei centrale in somn si ale respiratiei Cheyne-Stokes. Prin diferentierea intre diferitele tipuri de tulburari de respiratie in somn, puteti fi sigur ca terapia livrata este adecvata.
AutoRamp: La detectarea inceperii somnului incepe furnizarea unei presiuni scazute pentru un confort sporit si apoi, la detectia somnului profund, creste treptat presiunea la nivelul prescris;
Eliberarea presiunii expiratorii (EPR™): Mentine tratamentul optim pentru pacient in timpul inhalarii si reduce presiunea in timpul expiratiei.
Monitorizare si ajustare terapie: Prin tehnologia AirView™, puteti accesa datele de terapie, puteti depana de la distanta (folosind caracteristica de asistenta de la distanta) si puteti modifica setarile dispozitivului de la distanta.
Raspuns AutoSet: Setarea de confort AutoSet Response ofera cresteri mai usoare ale presiunii si un somn mai lin, pentru a ajuta pacientii cu intoleranta la presiune ridicata.
Afisaj inteligent. Utilizare usoara: Senzorul de lumina ambientala incorporat ajusteaza luminozitatea ecranului in functie de lumina din camera si se opreste automat. Comenzile usor de utilizat, interfata intuitiva si ecranul LCD color faciliteaza navigarea prin meniuri si personalizarea setarilor de confort.
Utilizare silentioasa: Motorul silentios Easy-Breathe creeaza un mediu linistit pentru pacient si partener.
SmartStart™: Tehnologia SmartStart permite pacientului sa inceapa terapia inspirand, in loc sa apese butonul „Start”.
Umidificator: Se poate atasa cunoscutul umidificator HumidAir™. Umidificarea integrata simplifica configurarea dispozitivului si faciliteaza terapia pacientilor.

Specificatii tehnice:

 • Presiuni: 4-20 cmH2O reglabil in cresteri de 0,5 cmH2O;
 • Stocare a terapiei: pana la 365 zile terapie utilizand card-ul SD inclus;
 • Pornire progresiva reglabila: de la 0 la 45 minute;
 • Zgomot: 34.6 dBA;
 • Dimensiuni: 11.6 x 25.5 x 15.0 cm;
 • Greutate: 1,24 kg;
 • Putere electrica: 104W;
 • Garantie: 2 ani.

Utilizare si stocare:

 • Temperatura de operare: +5 pana la +35 °C;
 • Temperatura de stocare:  -20 pana la +60 ° C;
 • Umiditate relativa – functionare si depozitare: 10 pana la 95%;
 • Presiune atmosferica: de la 1013 hPa pana 738 hPa (echivalent pana la 2,591 m).

Pachetul include: tub de aer, cot pentru tub de aer, sursa de alimentare, cablu alimentare, card SD (montat), 1 filtru standard (montat), geanta de transport.

Nota: In imagini si in descrierea produsului sunt mentionate si accesorii care se pot achizitiona separat. Umidificatorul incalzit HumidAir™ si tuburile incalzite ClimateLineAir™,  se achizitioneaza separat si nu sunt incluse in pachetul mentionat.

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu