1. Magazin
 2. /
 3. Aparat Apnee
 4. /
 5. Aparat AutoCPAP
 6. /
 7. Philips Respironics DreamStation Auto, AutoCPAP

Philips Respironics DreamStation Auto, AutoCPAP

Prețul inițial a fost: 5.800 lei.Prețul curent este: 3.399 lei.
Preț exclusiv online

Philips Respironics DreamStation Auto, AutoCPAP este conceput pentru a transforma somnul pacientului intr-unul confortabil si usor de experimentat.

Produs de: Philips Respironics
SKU: EEX500S15

În stoc - livrare imediată

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Cu meniuri usor de navigat, design elegant, compact si functionare linistita, Philips Respironics DreamStation Auto simplifica pornirea, personalizarea si continuarea somnului pacientilor cu apnee.
Controale intuitive si interfata din partea frontala a unitatii asigura o vizibilitate sporita la noptiera pacientului. Afisaj colorat, usor de utilizat, cu navigare bazata pe pictograme si feedback zilnic sporesc confortul terapiei, simplificand totodata experienta pacientului.

Functii si tehnologii

Proiectat pentru pacient: Un design elegant, elegant, ce ofera caracteristicile importante de care pacientii au nevoie intr-un dispozitiv de terapie. Este mic si usor, ceea ce face usor de ambalat pentru calatorii. Dispune de meniuri usor de navigat, un afisaj orientat in fata, care poate fi operat in timp ce stai culcat sau asezat in pat.

Aclimatizare usoara: DreamStation include un set de instrumente care sa faciliteaza pacientii ce incep terapia cu CPAP si pentru utilizarea lor continua pe termen lung. EZ-Start poate ajuta pacientii sa parcurga terapia treptat, in timp ce SmartRamp permite utilizatorilor sa adoarma la presiuni mai mici.

Autodiagnosticare a dispozitivului simplificata: Depanarea de la distanta simplifica evaluarea dispozitivului si ajuta la reducerea numarului de dispozitive care functioneaza normal dar sunt returnate pentru service. Pacientii pot utiliza instrumentul usor de autodiagnosticare a dispozitivului pentru a reduce timpul si frustrarea asociate cu depanarea dispozitivului.

Optiuni de conectivitate avansate: Bluetooth® integrat este un standard pe fiecare dispozitiv, iar Wi-Fi* (optional) si modemurile celulare* (optional) ofera cea mai cuprinzatoare suita de optiuni de conectivitate dintre principalele marci CPAP. *

Sprijin pe termen lung: Bluetooth incorporat face usoara conectivitatea cu instrumentul de autogestionare al pacientului DreamMapper. DreamMapper ofera instrumente de stabilire a obiectivelor, videoclipuri utile si feedback continuu pentru a mentine pacientii motivati si angajati. Pacientii pot primi ajutorul de care au nevoie rapid, fara sa fie nevoiti sa-si foloseasca timpul.

O dimineata mai buna, cu progrese: In fiecare dimineata, pacientii sunt intampinati cu un rezumat al progreselor lor, pentru a-i motiva sa ramana cu terapia lor. Afisajul arata o tendinta simpla a orelor de utilizare pe timp de noapte, urmata de un rezumat al ultimelor 30 de zile ale „noptilor bune” care au mai mult de 4 ore de utilizare.

Umidificator (optional): Philips Respironics DreamStation Auto, AutoCPAP este compatibil cu produsul Umidificator CPAP Incalzit DreamStation EEXH. Acesta se poate comanda separat aici.

Furtun incalzit (optional): Philips Respironics DreamStation Auto, AutoCPAP este compatibil cu produsul Furtun Incalzit Philips Respironics HT15, 183cm, alb. Acesta se poate comanda separat aici.

Specificatii tehnice

 • Mod terapie: Auto-CPAP, CPAP, CPAP-Check;
 • Presiuni: 4-20 cm H2O reglabil in cresteri de 0,5 cm H2O;
 • Stocare a terapiei: minim 6 luni pana la un an cu card SD;
 • Rampa inteligenta: Reglabil de la 0 la 45min;
 • Zgomot: 25.8 dBA;
 • Dimensiuni: 157x193x84mm;
 • Greutate: 1.33kg (include modulul de alimentare);
 • Consum: sursa de alimentare 80W cu 100 – 240 VAC, 50/60 Hz, 2,0-1,0 A;
 • Garantie: 2 ani.

Utilizare si stocare

 • Temperatura de operare: 5 ° – 35 °C;
 • Temperatura de stocare: -20 ° – 60 °C;
 • Umiditate relativa – functionare si depozitare: 15 – 95% (fara condensare);
 • Presiune atmosferica: 101 – 77 kPA (0 – 2286m).

Pachetul include: tub de aer, sursa de alimentare, cablu alimentare, card SD (montat), 1 filtru reutilizabil polen (montat), 1 filtru consumabil (montat), geanta de transport.

Nota: In imagini si in descrierea produsului sunt mentionate si accesorii optionale care se pot achizitiona separat. Umidificatorul DreamStation EEXH si tubul incalzit DreamStation HT15, se achizitioneaza separat si nu sunt incluse in pachetul mentionat.

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Produse similare

Meniu