1. Magazin
 2. /
 3. Accesorii Oxigenoterapie
 4. /
 5. Bol umidificator
 6. /
 7. Furtun Adaptor pentru Bol umidficator Salter Labs SO-676, 40cm, Transparent

Furtun Adaptor pentru Bol umidficator Salter Labs SO-676, 40cm, Transparent

15 lei
Preț exclusiv online

Furtunul Adaptor pentru Bol umidficator Salter Labs SO-676 este un tub scurt care realzieaza conexiunea de la barbotor / bol umidifcator catre concentratorul de oxigen, sub forma unui adaptor.

 

Produs de: Salter Labs
SKU: SO-676

În stoc - livrare imediată

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Furtunul Adaptor pentru Bol umidficator Salter Labs SO-676 este realizat cu un conector cu nervuri pentru a oferi o fixare sigura si confortabila fara a deteriora conectorii. Tubul de conectare se poate potrivi la majoritatea bolurilor, cu o conexiune de tip surub.

Transparenta furtunului va permite sa evaluati eficacitatea terapiei de oxigen, in cazul in care s-ar produce blocaje sau ruperi in interiorul tubului.

Caracteristici:

 • Conector cu nervuri;
 • Culoare transparenta;
 • Tuburi cu trei canale.

Specificatii:

 • Lungime: 40 cm;
 • Suprafata tubului exterior: netedă;
 • Tip Lumen: 3 canale;
 • Indicator fara latex: nu este fabricat cu latex din cauciuc natural.

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu