1. Magazin
  2. /
  3. Accesorii CPAP
  4. /
  5. Umidificator CPAP
  6. /
  7. Umidificator CPAP Incalzit Löwenstein prismaAQUA

Umidificator CPAP Incalzit Löwenstein prismaAQUA

1.000 lei
Preț exclusiv online

Umidificatorul CPAP Löwenstein prismaAQUA este destinat utilizarii cu gama prismaLINE, dispozitive premium pentru terapia somnului. Cu functie convenabila de preincalzire si 7 niveluri de incalzire a apei, ajuta la prevenirea tractului respirator uscat pentru a spori confortul pacientului.

Produs de: Löwenstein
SKU: 29680

În stoc - livrare imediată

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Umidificatorul CPAP Löwenstein prismaAQUA se ataseaza aparatelor din gama prismaLINE si poate incalzi apa din umidificator, pana la 7 niveluri. Nivelul optim depinde de temperatura camerei si de nivelul de umiditate.

Pentru aparatele Prisma20A si Prisma20C este disponibila si functia smartAQUAcontrol pentru umidificare constanta. In acest fel, dispozitivul ajusteaza automat umidificarea furnizata la conditiile actuale. Aceasta functie este utila pentru a preveni tractul respirator uscat.

Recomandari:

Din motive de igiena, este foarte important sa curatati in mod regulat diferitele parti ale umidificatorului.

Observati ca se acumuleaza condens in interiorul furtunului? Atunci este posibil ca puterea de incalzire sa fi fost setata prea mare. Va recomandam sa folositi un furtun incalzit pentru a reduce condensul.

 

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu