1. Magazin
  2. /
  3. Accesorii CPAP
  4. /
  5. Tuburi CPAP
  6. /
  7. Furtun Incalzit pentru Philips Respironics DreamStation-15mm-HT15, 1.83m

Furtun Incalzit pentru Philips Respironics DreamStation-15mm-HT15, 1.83m

47000 lei
Preț exclusiv online

Furtun Incalzit pentru Philips Respironics DreamStation-15mm-HT15, 1.83m este un accesoriu optional ce ofera un nivel de confort sporit, pentru utilizare cu toate dispozitivele compatibile.

Produs de: Philips Respironics
SKU: HT15

În stoc - livrare imediată

Tubul incalzit de 15 mm este compatibil pentru Umidificatorul Incalzit DreamStation si pentru dispozitivele DreamStation seria Pro si Auto CPAP.
Acest tub nu este compatibil cu aparatul Dreamstation Go Auto CPAP.

Tubul incalzit de Philips Respironics este special conceput pentru a mentine o temperatura si o presiune constanta pe tot parcursul procesului in care aerul paraseste umidificatorul si ajunge la masca. Este proiectat doar pentru gama DreamStation de la Philips Respironics si nu va functiona cu alte dispozitive, inclusiv modele alternative de la Philips Respironics.

Scopul tubului incalzit este de a preveni acumularea condensului, mentinand in acelasi timp aerul care circula prin tub la o temperatura constanta. Tubulatura incalzita poate fi setata la cinci setari de temperatura diferite, 0 fiind oprit si 5 fiind cea mai calda setare a temperaturii. Daca decideti ca nu doriti ca tubul sa se incalzeasca, dar doriti totusi sa-l utilizati ca un conector standard, atunci tubul poate fi setat la 0, ceea ce inseamna ca incazirea din tub este dezactivata.

Este posibil sa conectati furtunul direct la aparatele DreamStation Auto & Pro CPAP. Cu toate acestea, daca umidificatorul nu este utilizat, atunci furtunul nu se va incalzi.

Specificatii:

Materialele utilizate: plastic flexibil, componente electrice;
Diametru – Diametru interior furtun: 15mm;
Diametru – Manson furtun (capat masca): 22mm;
Lungime tub: 183cm;
Compatibil cu: Philips Respironics DreamStation Auto si Pro CPAP.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu