1. Magazin
 2. /
 3. Accesorii CPAP
 4. /
 5. Masca CPAP
 6. /
 7. Masca CPAP Nazala
 8. /
 9. Masca CPAP Nazala Philips Respironics Nuance Gel cu 3 pernute incluse

Masca CPAP Nazala Philips Respironics Nuance Gel cu 3 pernute incluse

650 lei
Preț exclusiv online

Masca CPAP Nazala Philips Respironics Nuance Gel cu 3 pernute incluse sunt proiectate cu pernuta nazala din gel, creand un sigiliu intre fata pacientului si masca. Acest lucru permite imbunatatirea terapiei somnului fara a provoca iritatii pe fata si zona nazala.
Exista trei dimensiuni diferite de pernute de perna care vin impreuna cu Nuance Gel: mic (S), mediu (M) si mare (L), permitand testarea si determinarea celei mai bune potriviri.

Produs de: Philips Respironics
SKU: 1105161

În stoc - livrare imediată

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Masca CPAP Nazala Philips Respironics Nuance Gel: cadru din tesatura – cadru din panza moale
Cu o tesatura moale, flexibila si usoara, cadrul pentru masca Nuance Pro are un inel de fixare incorporat care asigura perna nazala din gel pe pozitie. La fel ca cadrul din silicon, cadrul din panza moale este extrem de usor, permitand o calatorie usoara cu masca CPAP.

Design avansat pentru confort si performanta
Philips Respironics Nuance si Nuance Pro sunt primele masti CPAP cu perna nazala ce utilizeaza gel.
Alegerea dimensiunii corecte extinde durata de viata a mastii si permite un confort maxim in orice moment. Aerul este directionat catre directia tubului scurt datorita orificiilor de expiratie, ceea ce inseamna ca aerul va curge in aceeasi directie a tubului scurt, care este cel mai confortabil pentru preferinta pacientului.

Materiale utilizate:

 • Cadru – nailon / lycra / plasa Trico / spuma de uretan;
 • Suport frunte – Lycra / spuma uretanica / nailon UBL;
 • Pivotant – Policarbonat;
 • Cot de expiratie – Policarbonat;
 • Pernute – Gel de uretan;
 • Tubulatura – polipropilena.

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu