1. Magazin
 2. /
 3. Accesorii CPAP
 4. /
 5. Masca CPAP
 6. /
 7. Masca CPAP Nazala
 8. /
 9. Masca CPAP Nazala ResMed Mirage FX STD/W

Masca CPAP Nazala ResMed Mirage FX STD/W

420 lei
Preț exclusiv online

Masca CPAP Nazala ResMed Mirage FX face un pas inainte in confort datorita punctelor de contact rare fiind, de asemenea, o casca mai moale si flexibila, usor de dezasamblat pentru curatare si cu o greutate redusa.

Produs de: ResMed
SKU: Nu se aplică

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Masca CPAP Nazala ResMed Mirage FX STD/W are o rama compacta, foarte usoara cu o captuseala foarte moale. Constructia mastii este simpla, cu doar patru parti, ceea ce face asamblarea, curatarea si utilizarea extrem de usoara. Somnul, in timp ce utilizati Mirage FX, este fara efort datorita flexibilitatii pernutei si a suportului de cap moale.

ResMed Mirage FX

Intrarea si coborarea din pat nu implica dificultatea ca la majoritatea mastilor CPAP. Masca CPAP Nazala ResMed Mirage FX STD/W foloseste un cot cu eliberare rapida pentru a se detasa cu usurinta de tub, fara a fi nevoie sa reglezi masca sau capul.

Caracteristici si beneficii

 • Eliberare rapida: Cotul cu eliberare rapida permite utilizatorului sa se detaseze de dispozitivul CPAP, fara a fi nevoie sa scoateti masca;
 • Vedere neobstructionata: Cadrul ofera o vedere neobstructionata pentru pacient sa citeasca, sa se uite la televizor sau sa poarte ochelari confortabil;
 • Cadru SoftEdge: Reduce urmele si disconfortul si vine cu patru puncte de reglare pentru o potrivire personalizata. Doua puncte de reglare sunt pe frunte, langa suportul flexibil de tip „aripi de fluture”, iar celelalte doua sunt pe partile laterale ale fetei, langa maxilar. Flexibil, dar si comod, cu design de ventilatie difuza ce minimizeaza zgomotul.
 • Pernuta cu perete dublu: Conceputa pentru a se potrivi cu o varietate de fete pentru a usura dimensionarea. Reduce disconfortul prin distribuirea uniforma a presiunii in jurul nasului si este foarte moale la puntea nasului pentru un confort maxim.
 • Versalitate: Masca este disponibila in doua dimensiuni pentru pernute: Standard si Wide. Pernuta Wide este recomandata celor cu o fata mai larga si/sau o punte a nasului mai plata.

Mirage FX vine si intr-o versiune mai mica, Mirage FX for Her, recomandata doamnelor si domnisoarelor, cu o forma a fetei mai mica, disponibila aici. Va recomandam sa utilizati ghidul de marimi pentru a determina cea mai buna dimensiune a mastii.

Materialele utilizate
Perna si cadru: silicon, nailon;
Cot: nailon, polipropilena, elastomer termoplastic;
Suport cap: nailon/lycra, spuma poliuretanica.

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Produse similare

Meniu