1. Magazin
 2. /
 3. Accesorii CPAP
 4. /
 5. Masca CPAP
 6. /
 7. Masca CPAP Nazala
 8. /
 9. Masca CPAP Nazala ResMed AirFit N20 S/M/L

Masca CPAP Nazala ResMed AirFit N20 S/M/L

580 lei
Preț exclusiv online

Masca CPAP Nazala ResMed AirFit N20 S/M/L este o alegere excelenta pentru cei care dorm activ. Confortul si stabilitatea sunt garantate de tehnologia de pernute InfinitySeal ™ ce ajuta la reducerea scurgerilor de aer in timpul noptii, fiind proiectata pentru a se adapta miscarilor si celor mai agitati pacienti in timpul somnului.

Produs de: ResMed
SKU: Nu se aplică

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Masca CPAP Nazala ResMed AirFit N20 S/M/L este conceputa pentru diferite tipuri faciale pentru a oferi o etansare fiabila pentru 99% din structurile faciale si nazale, la orice setare de presiune a fluxului de aer.

Cu pernutele cu tehnologia InfinitySeal™, create cu diferite niveluri de grosime, asigura o potrivire stabila. Partea superioara a pernutei este realizata din silicon moale pentru a se sprijini pe puntea nasului, in timp ce sectiunea de mijloc mareste suportul de contact cu ajutorul unei captuseli laterale adaugate. Sub perna de silicon este flexibila si conturata pentru a oferi o etansare sigura.

ResMed AirFit N20

ResMed AirFit N20 este o masca CPAP confortabila si usor de utilizat, conceputa pentru a optimiza terapia pentru apneea in somn. Cu caracteristici precum cleme magnetice pentru acoperirea capului, tub flexibil si cot cu eliberare rapida, Masca CPAP Nazala ResMed AirFit N20 S/M/L ofera o potrivire confortabila, sigura si personalizabila pentru o gama larga de trasaturi faciale.

Caracteristici si beneficii

 • Siguranta si usurinta in miscare: Tehnologia InfinitySeal™ ajuta la reducerea scurgerilor de aer in timpul noptii, fiind conceputa pentru a se adapta miscarilor pacientului in timpul somnului, asigurand o etansare consistenta si eficienta indiferent de pozitia de dormit.
 • Cadru flexibil si cleme magnetice: AirFit N20 dispune de un accesoriu de policarbonat si un cadru flexibil, captusit, care se afla sub ochi, permitand un camp vizual deschis. Acest design cu cadru deschis ofera optiunea de a citi sau de a privi televizorul inainte de culcare si chiar face posibila purtarea ochelarilor cu masca CPAP. In plus, cadrul flexibil ajuta la mentinerea unei etansari sigure pe masura ce va schimbati pozitiile pe tot parcursul noptii, facand din AirFit N20 o alegere excelenta pentru cei care dorm activ.
 • Cot cu eliberare rapida: Permite deconectarea usoara de la aparatul CPAP fara a fi nevoie sa scoateti intreaga masca, minimizand intreruperile noptii. Mai mult, cotul cu eliberare rapida faciliteaza o reconectare rapida a mastii la circuitul CPAP, astfel incat reluarea somnului sa fie rapida.
 • Tub flexibil: Tubul flexibil este un tub scurt care se conecteaza la partea frontala a mastii AirFit N20 prin intermediul cotului cu eliberare rapida care se roteste la 360 de grade. Celalalt capat al tubului flexibil contine un conector pivotant care este compatibil cu toate tuburile CPAP standard. Tubul flexibil ofera o lungime suplimentara circuitului CPAP, ceea ce va permite schimbarea pozitiillor minimizand in acelasi timp rezistenta tubului si scurgerile de masca.

Nota: Masca contine magneti care pot interfera cu anumite implanturi sau dispozitive medicale. Utilizarea mastilor cu componente magnetice este contraindicata la pacientii cu afectiuni preexistente: implanturi medicale active care interactioneaza cu magneti (de exemplu, stimulatoare cardiace, neurostimulatoare, pompe de insulina/perfuzie) dar si implanturi/obiecte metalice care contin material feromagnetic (cleme pentru anevrism/dispozitive de intrerupere a fluxului, bobine embolice, stenturi, valve, implanturi pentru restabilirea auzului). Va rugam sa consultati ghidul utilizatorului pentru informatii complete, inclusiv Suplimentul ResMed cu contraindicatiile si avertismentele disponibil aici.

Materiale utilizate: elastomer siliconic/termoplastic, policarbonat, poliester, polipropilena, talc, nailon/elastan, spuma poliuretanica si magnet placat cu metal;

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu