1. Magazin
  2. /
  3. Accesorii CPAP
  4. /
  5. Masca CPAP
  6. /
  7. Masca CPAP Nazala
  8. /
  9. Masca CPAP Nazala Löwenstein JOYCEeasy S/M/L

Masca CPAP Nazala Löwenstein JOYCEeasy S/M/L

300 lei
Preț exclusiv online

Masca CPAP Nazala Löwenstein JOYCEeasy S/M/L se potriveste atat de bine, incurajand o conformitate mai buna a terapiei prin reducerea la minimum a scurgerilor si a punctelor de presiune. Sistemul de expiratie silentios, difuz, asigura in timpul terapiei liniste pentru pacient si insotitorii acestuia.

Produs de: Löwenstein
SKU: Nu se aplică

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Masca CPAP Nazala Löwenstein JOYCEeasy S/M/L este masca nazala cu caracteristici practice complete de la furnizorul Löwenstein Medical, fiind disponibila in trei dimensiuni.

Löwenstein JOYCEeasy a cucerit multi pacienti prin fiabilitatea si potrivirea buna. Multe imbunatatiri aduse detaliilor din pernuta mastii au facut ca masca sa fie si mai confortabila.

Löwenstein JOYCEeasy Banner

Löwenstein JOYCEeasy isi pastreaza punctele forte binecunoscute precum fluxul linistit al aerului expirat, libertatea de miscare asigurata de articulatia sferica si procedurile simple de curatare.

Forma revolutionara a mastii cu pernuta mai lata si mai moale este asezata mai jos, peste puntea nasului si cuprinde cu usurinta forme diferite ale fetei. Zona buzei superioare este mai aplatizata si mai flexibila, se intindandu-se mai usor pe fata.

Materiale utilizate:
Inel de retinere (componenta moale): TPE (elastomer termoplastic);
Clema pentru acoperirea si blocarea capului: PA (poliamida), POM (polioximetilena);
Suport pentru frunte, manson rotativ, corp masca, cot: PA (poliamida);
Elemente pentru frunte si cap: Elastan, poliester, PU (poliuretan), bucla UBL, bumbac, PA (poliamida);
Supapa anti-asfixiere: TPE, PP (polipropilena);
Snur cu eliberare rapida: POM, poliester, PA (poliamida).

Toate partile mastii nu contin latex, PVC (policlorura de vinil) si DEHP (ftalat de dietilhexil).

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu