1. Magazin
  2. /
  3. Accesorii CPAP
  4. /
  5. Masca CPAP
  6. /
  7. Masca CPAP Nazala
  8. /
  9. Masca CPAP Nazala Löwenstein Cara S/M/L

Masca CPAP Nazala Löwenstein Cara S/M/L

350 lei
Preț exclusiv online

Masca CPAP Nazala Löwenstein Cara S/M/L este fabricata din materiale extrem de durabile, cu pernute moi si suple. Se potriveste perfect diferitelor tipuri de fete, asigurand o terapie CPAP eficienta pe tot parcursul noptii.

Produs de: Löwenstein
SKU: Nu se aplică

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Masca CPAP Nazala Löwenstein Cara S/M/L este usoara, cu un raport calitate-pret excelent, fara a pierde deloc in confort si eficacitate.

Caracteristici Masca CPAP Nazala Löwenstein Cara S/M/L

Pernute moi si suple

Masca vine cu o pernuta foarte moale si supla care se potriveste usor pe contururile fetei, asigurand o etansare perfecta pe tot parcursul terapiei. Stabilitatea mastii este intarita prin sprijinirea fruntii, minimizand aparitia scurgerilor chiar si atunci cand schimbati pozitiile de dormit in timpul noptii.

Articulatie sferica

Proiectata pentru libertatea de miscare, masca este echipata cu o articulatie sferica, astfel incat sa va puteti deplasa cu usurinta in orice directie doriti, fara a va intrerupe terapia.

Sistem de expiratie silentios

Aerul expirat se imprastie linistit prin deschideri cu fante, astfel incat fluxul de aer nu va deranjeaza pe dumneavoastra sau pe partenerul dumneavoastra, oferind un mediu de somn linistit.

Materiale utilizate:

Perna de masca: silicon;
Suport pentru frunte, maneca rotativa, corp masca, cot, clema pentru accesorii pentru cap: poliamida;
Articole pentru cap: elastan, poliester, spuma poliuretanica, bucla UBL, bumbac.

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu