1. Magazin
 2. /
 3. Accesorii CPAP
 4. /
 5. Masca CPAP
 6. /
 7. Masca CPAP Faciala (Oronazala)
 8. /
 9. Masca CPAP Faciala ResMed AirFit F20 S/M/L

Masca CPAP Faciala ResMed AirFit F20 S/M/L

580 lei
Preț exclusiv online

Masca CPAP Faciala ResMed AirFit F20 S/M/L este axata pe simplitate si confort, cu cleme magnetice convenabile si intuitive. Cotul sofisticat cu eliberare rapida si capacitate de rotatie de 360 permite o mai mare libertate de miscare, pentru un somn linistitor.

Produs de: ResMed
SKU: Nu se aplică

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Masca CPAP Faciala ResMed AirFit F20 S/M/L este o masca compacta pentru toata fata, conceputa pentru o potrivire sigura si o etansare confortabila, folosind tehnologia dovedita ResMed cu un aspect modern pentru o experienta perfecta de terapie a somnului.

Cu pernuta inovatoare din silicon InfinitySeal de la ResMed, o etansare adaptiva si robusta care previne scurgerile, conceputa pentru a ramane etansa la orice setare de presiune a fluxului de aer. Tehnologia de ventilatie QuietAir difuzeaza usor aerul expirat pentru a minimiza zgomotul si perturbatiile, pentru o atmosfera linistita pentru pacient si partenerul acestuia.

Conceputa pentru confort, Masca CPAP Faciala ResMed AirFit F20 S/M/L are in componenta un cadru moale si flexibil. Cu pernuta moale din spuma cu memorie, este proiectata pentru a se adapta contururilor unice ale fetei, creand o etansare usoara, respirabila, care ramane pe loc pe tot parcursul noptii.

ResMed AirFit F20

Caracteristici si beneficii

 • Libertate vizuala: AirFit F20 permite o libertate vizuala avansata combinand stabilitatea pe tot parcursul noptii cu un contact facial redus.
 • Confort: Echipament conceput pentru a fi moale si stabil. Cu un cadru flexibil, AirFit F20 este o alegere populara a pacientilor, datorita usurintei in adaptare. Captuseala integrata sporeste confortul inferent de forma fetei.
 • Conectare rapida: Echiparea si dezechiparea AirFit F20 este convenabila si intuitiva, cu conectori magnetici. Echiparea se poate realiza in cateva secunde.
 • Eliberare rapida: Functia de eliberare rapida a cotului permite conectarea sau deconectarea mai usoara noaptea, in timp ce capacitatea sa de rotire la 360 ° permite o mai mare libertate de miscare.
 • Terapie eficienta: Testata pentru a efectua terapii de presiunea terapeutica ridicata, terapii binivel si NIV, precum si CPAP standard.

Nota: Masca contine magneti care pot interfera cu anumite implanturi sau dispozitive medicale. Utilizarea mastilor cu componente magnetice este contraindicata la pacientii cu afectiuni preexistente: implanturi medicale active care interactioneaza cu magneti (de exemplu, stimulatoare cardiace, neurostimulatoare, pompe de insulina/perfuzie) dar si implanturi/obiecte metalice care contin material feromagnetic (cleme pentru anevrism/dispozitive de intrerupere a fluxului, bobine embolice, stenturi, valve, implanturi pentru restabilirea auzului). Va rugam sa consultati ghidul utilizatorului pentru informatii complete, inclusiv Suplimentul ResMed cu contraindicatiile si avertismentele disponibil aici.

Modelul AirFit F20 este disponibil si in varianta fara magneti aici.

Materiale utilizate: Silicon, plastic, nailon/elastan, magneti metalici, pasla/fetru.

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu