1. Magazin
 2. /
 3. Accesorii CPAP
 4. /
 5. Masca CPAP
 6. /
 7. Masca CPAP Faciala (Oronazala)
 8. /
 9. Masca CPAP Faciala Löwenstein Lena S/M/L

Masca CPAP Faciala Löwenstein Lena S/M/L

700 lei
Preț exclusiv online

La Masca CPAP Faciala Löwenstein Lena S/M/L detalii precum sistemul de expiratie difuz, silentios, articulatia sferica, functionarea intuitiva, conexiunea integrata pentru alimentare cu O2 ofera pacientului o solutie personalizata si ajuta pentru un tratament corespunzator.

Produs de: Löwenstein
SKU: Nu se aplică

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Masca CPAP Faciala Löwenstein Lena S/M/L este proiectata pentru pacientii cu insuficienta respiratorie sau cu tulburari de respiratie in somn.

Accentul principal este pe o potrivire confortabila a mastii, in special atunci cand se aplica presiuni mari sau cand diferenta de presiune dintre inspiratie si expiratie. Pernuta cu doua buze este conceputa pentru a raspunde acestor nevoi. Combinat cu un accesoriu un suport strans si o conexiune stabila intre perna si corpul mastii, Lena ofera sprijin pe timp de noapte si in timpul zilei.

Detalii precum sistemul de expiratie difuz, silentios, articulatia sferica, functionarea intuitiva, conexiunea integrata pentru alimentare cu O2 ofera pacientului o solutie personalizata si ajuta pentru un tratament corespunzator.

Avantaje Masca CPAP Faciala Löwenstein Lena S/M/L:

 • Etanseaza confortabil – chiar si la presiuni mari sau BiLevel;
 • Sistem de expiratie linistit si difuz;
 • Conexiune integrata pentru alimentare cu O2.

Materiale utilizate:

 • Perna de masca, perna pentru frunte, admisie O2, supapa de expirare de urgenta – Silicon;
 • Corp masca, suport pentru frunte, cot – Poliamida;
 • Inel de retinere ventilat, inel de retinere fara aerisire, clema pentru accesorii pentru cap, clema pentru snur (optional), element de reglare – Polioximetilena;
 • Cot – Policarbonat;
 • Retinere supapa, manson rotativ – Polipropilena;
 • Articole pentru acoperirea capului –  Poliamida, Poliuretan, Poliester.

 

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu