1. Magazin
  2. /
  3. Accesorii CPAP
  4. /
  5. Furtun CPAP
  6. /
  7. Furtun Standard din Plastic pentru Philips Respironics DreamStation-15mm-PR15, 1.83m

Furtun Standard din Plastic pentru Philips Respironics DreamStation-15mm-PR15, 1.83m

170 lei
Preț exclusiv online

Folositi o masca usoara? Atunci alegerea ideala este Furtun Standard din Plastic pentru Philips Respironics DreamStation! Acesta este un furtun extrem de versatil, care este cu aproximativ 20% mai usor decat un tub tipic.

Produs de: Philips Respironics
SKU: PR15

În stoc - livrare imediată

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Furtun Standard din Plastic pentru Philips Respironics DreamStation-15mm este compatibil cu orice masina CPAP sau BiPAP care poate primi un tub cu diametrul de 15mm.
Acest tub are o lungime de 1.83m.

Este conceput pentru a functiona atat cu echipamentele standard CPAP, cat si cu echipamentele BiLevel care au o alternativa de configurare pentru un tub de 15 mm.

Caracteristici:

  • Folositi o masca usoara? Folositi si un furtun usor! Acesta este un tub extrem de versatil, care este cu aproximativ 20% mai usor decat un tub tipic, reducand rezistenta, precum si intreruperea etansarii mastii;
  • Stilul mansetei asigura usurinta de a porni procesul CPAP. Manseta comuna de 22 mm se potriveste pe toata masca ramasa;
  • In conformitate cu cerintele industriei, tubul are o lungime aproximativ 1.83m si poate fi o alternativa a furtunului de 22 mm daca dispozitivul CPAP are o optiune de configurare de 15 mm;
  • Furtunul alb are un aspect ordonat, pe culoare alba.

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu