1. Magazin
 2. /
 3. Accesorii CPAP
 4. /
 5. Furtun CPAP
 6. /
 7. Furtun CPAP standard
 8. /
 9. Furtun standard ResMed, 19mm, 183cm, gri-transparent

Furtun standard ResMed, 19mm, 183cm, gri-transparent

100 lei
Preț exclusiv online

Furtun standard ResMed, 19mm, 183cm, gri-transparent este un tub CPAP neincalzit care poate fi utilizat cu toate dispozitivele ResMed (cu exceptia ResMed AirMini).

Produs de: ResMed
SKU: 14994

În stoc - livrare imediată

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Furtun standard ResMed, 19mm, 183cm, gri-transparent este universal, cu un diametru interior de 19 mm. Potrivit pentru toate aparatele de terapie CPAP ResMed (cu exceptia AirMini). Manseta standard cu diametrul de 22 mm cu tub cu diametrul interior de 19mm.

Caracteristici:

Simplu: tub standard, universal, cu un diametru interior de 19 mm.
Adaptabil: compatibil cu dispozitivele din seria anterioara, precum si cu dispozitive compatibile de la alti producatori.

Specificatii:

 • Lungime: 183 cm;
 • Diametru furtun: 19mm;
 • Diametru manseta: 22mm.

Materiale utilizate: nu este disponibil.

Pachetul include: 1 furtun CPAP.

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Produse similare

Meniu