1. Magazin
  2. /
  3. Accesorii CPAP
  4. /
  5. Furtun CPAP
  6. /
  7. Furtun CPAP incalzit
  8. /
  9. Furtun incalzit ResMed ClimateLineAir 10, 15mm, 200cm, negru

Furtun incalzit ResMed ClimateLineAir 10, 15mm, 200cm, negru

400 lei
Preț exclusiv online
Furtunul Incalzit ResMed ClimateLineAir 10, 15mm, 200cm, negru este solutia perfecta pentru a respira aer incalzit in timpul terapiei CPAP cu un aparat ResMed. Cu posibilitatea de a se combina…
Produs de: ResMed
SKU: 37296

În stoc - livrare imediată

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Furtunul Incalzit ResMed ClimateLineAir 10, 15mm, 200cm, negru este solutia perfecta pentru a respira aer incalzit in timpul terapiei CPAP cu un aparat ResMed.
Cu posibilitatea de a se combina cu umidificatorul incalzit HumidAir™  temperatura si umiditatea aerului de terapie devine mult mai confortabil, imbunatatind semnificativ complianta – utilizand aceasta solutie mareste semnificativ timpul petrecut in somn REM in comparatie cu umidificarea traditionala.

Caracteristici

Setare inteligenta: Deoarece senzorul de temperatura este incorporat in capatul mastii tubului ClimateLineAir™, temperatura va ramane la setarea preferata, indiferent de schimbarile de temperatura sau umiditate din camera. Temperatura tubului poate fi setata oriunde intre 16 si 30 °C.
Confort constant: Umidificarea constanta pe tot parcursul noptii poate fi asigurata cu umidificatorul HumidAir™.
Tehnologii cheie: Noua conexiune pivotanta pentru o utilizare imbunatatita. Dimensiunea subtire a tubului ClimateLineAir™ ofera flexibilitate, confort de somn si un risc redus de a fi prins sau agatat cu diferite obiecte.
Specificatiile produsului
Lungime: 2 m
Diametru interior: 15 mm
Material: plastic flexibil si componente electrice

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu