1. Magazin
  2. /
  3. Accesorii CPAP
  4. /
  5. Filtru Interschimbabil CPAP
  6. /
  7. Pachet 6 Filtre consumabile Ultrafine pentru Dispozitiv CPAP & BiPAP Respironics DreamStation

Pachet 6 Filtre consumabile Ultrafine pentru Dispozitiv CPAP & BiPAP Respironics DreamStation

149 lei
Preț exclusiv online

Filtrul consumabil Ultrafin pentru Dispozitiv CPAP & BiPAP Respironics DreamStation este un accesoriu optional pentru o eficienta sporita a filtrarii, pentru utilizare cu toate dispozitivele compatibile.

Produs de: Philips Respironics
SKU: 1122519

În stoc - livrare imediată

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Aceste filtre ultra fine de unica folosinta sunt fabricate din fibre de poliester intr-un suport albastru deschis. Sunt filtre originale Philips Respironics, compatibile cu toate dispozitivele DreamStation CPAP si BiLevel.

Nu include filtrul de polen (spuma).

UTILIZARE: Aceste filtre sunt consumabile si trebuie inlocuite dupa 30 de nopti de utilizare sau mai repede daca par murdare. Pentru a instala un filtru ultrafin in DreamStation, glisati filtrul albastru de polen din aparat, fixati in siguranta filtrul ultrafin albastru deschis pe baza filtrului de polen si introduceti-le pe ambele inapoi in dispozitiv. Pentru instructiuni complete, consultati documentatia livrata impreuna cu echipamentul dvs.

NOTA: Materialul alb al filtrului este atasat permanent la carcasa filtrului din plastic albastru deschis. Nu sunt concepute pentru a fi desprinse unele de altele.

COMPATIBILITATE
Toate dispozitivele DreamStation CPAP si BiPAP (DreamStation, DreamStation Pro, DreamStation Auto etc.)

SPECIFICATII
MARIME (aprox) Trapezoid neregulat 5,7cm x 2,2cm;
Nu este fabricat din latex de cauciuc natural

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu