1. Magazin
  2. /
  3. Accesorii CPAP
  4. /
  5. Filtru Interschimbabil CPAP
  6. /
  7. Filtru Reutilizabil de Polen cu Spuma pentru Dispozitiv CPAP & BiPAP Respironics DreamStation

Filtru Reutilizabil de Polen cu Spuma pentru Dispozitiv CPAP & BiPAP Respironics DreamStation

45 lei
Preț exclusiv online

Filtru reutilizabil de Polen cu Spuma pentru Dispozitiv CPAP & BiPAP Respironics DreamStation este fabricat din fibre sintetice amestecate, intr-un suport albastru.
Sunt filtre originale Philips Respironics, compatibile cu toate dispozitivele DreamStation CPAP si BiLevel.

Produs de: Philips Respironics
SKU: 1122446

Disponibil pentru precomandă - timpul de livrare variază

Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Filtrele de polen cu spuma de la Philips Respironics sunt necesare pentru functionarea DreamStation CPAP si BiPAP. Dispozitivele DreamStation nu ar trebui sa functioneze niciodata fara un filtru de polen cu spuma atasat.

UTILIZARE: Aceste filtre sunt reutilizabile si trebuie curatate dupa 2 saptamani de utilizare sau mai repede daca par murdare. Acestea ar trebui inlocuite la fiecare 6 luni sau mai repede daca par deteriorate. Pentru instructiuni complete, consultati documentatia livrata impreuna cu echipamentul dvs.

NOTA: Materialul alb al filtrului este atasat permanent la carcasa filtrului din plastic albastru. Nu sunt concepute pentru a fi desprinse unele de altele.

COMPATIBILITATE
Toate dispozitivele DreamStation CPAP si BiPAP (DreamStation, DreamStation Pro, DreamStation Auto etc.)

SPECIFICATII
MARIME (aprox.) Trapezoid neregulat 5,7cm x 2,5cm;
Nu este fabricat din latex de cauciuc natural.

 

Produsele comercializate de MEDAIR OXYGEN SOLUTION S.R.L. contin Marcaj CE conform directivei medicale 93/42/EEC, ce indica faptul ca produsele au fost evaluate de producator si ca respecta normele europene in materie de siguranta, sanatate si protectie a mediului.

Cumparat impreuna

Nu sunt produse achizitionate impreuna.

Produse similare

Meniu