Aparat CPAP

  1. Acasa
  2. Magazin
  3. Aparat Apnee
  4. Aparat CPAP

Interesat de inchirierea unui aparat CPAP? Apasa aici pentru a consulta oferta completa MedAir care include si decontare completa de la CAS.

Un aparat CPAP fix este un tip de aparat CPAP care furnizeaza o presiune a aerului constanta si continua pe tot parcursul noptii, fara variatii sau ajustari. Setarea presiunii pe un aparat CPAP fix este realizata de un profesionist din domeniul sanatatii pe baza rezultatelor unui studiu de somn, iar aparatul mentine aceasta setare a presiunii pe tot parcursul noptii.

Aparatele CPAP fixe sunt cel mai comun tip de aparat CPAP si sunt de obicei folosite pentru a trata apneea obstructiva in somn, o afectiune in care caile respiratorii se blocheaza in timpul somnului, provocand pauze in respiratie si perturband somnul.

Aceste aparate CPAP pot varia in ceea ce priveste caracteristicile lor, cum ar fi dimensiunea si tipul de masca folosita, nivelul de zgomot pe care il produc si daca includ caracteristici suplimentare, cum ar fi umidificatoarele incalzite pentru a adauga umiditate aerului. Cu toate acestea, caracteristica cheie a unui aparat CPAP fix este ca ofera o presiune a aerului continua si fixa ​​pentru a mentine caile respiratorii deschise si pentru a preveni apneea in somn.
Meniu