Aparat AutoCPAP

  1. Acasa
  2. Magazin
  3. Aparat Apnee
  4. Aparat AutoCPAP

Interesat de inchirierea unui aparat AutoCPAP? Apasa aici pentru a consulta oferta completa MedAir care include si decontare completa de la CAS.

Un aparat AutoCPAP este util pentru cei care au probleme in timpul somnului cu presiunea constanta a unui aparat CPAP. Ele pot fi, de asemenea, eficiente pentru cei care in timpul somnului experimenteaza schimbari regulate in tiparele lor de respiratie, cum ar fi cei care sufera de alergii sau cei care isi schimba frecvent pozitiile de somn.

Principala diferenta intre AutoCPAP si CPAP este modul in care este aleasa presiunea aerului. Aparatele CPAP sunt la o presiune fixa, in timp ce AutoCPAP-urile se ajusteaza automat la o presiune diferita in functie de evenimentele din timpul somnului.

Aparatul AutoCPAP este prescris de un medic sau de un specialist in somn si necesita un studiu de somn pentru a determina setarile adecvate de presiune. Ele sunt utilizate in mod obisnuit pentru a trata apneea in somn moderata pana la severa si pot imbunatati calitatea somnului, pot reduce sforaitul si pot atenua simptome precum oboseala in timpul zilei si durerile de cap.
Meniu