1. Acasa
 2. Blog
 3. Oxigenoterapia, la un click distanță: Cum să alegi cel mai bun magazin online de aparate CPAP și concentratoare de oxigen?
Oxigenoterapia, la un click distanță: Cum să alegi cel mai bun magazin online de aparate CPAP și concentratoare de oxigen?

Oxigenoterapia, la un click distanță: Cum să alegi cel mai bun magazin online de aparate CPAP și concentratoare de oxigen?

Categorii: Blog

Cum să alegi cel mai bun magazin online de dispozitive pentru oxigenoterapie și apnee în somn, când varietatea ne face decizia atât de complicată? Mediul online abundă de furnizori și companii, mai mari sau mai mici, care promit calitate și promptitudine în livrarea comenzilor la domiciliu. Totuși, vă puteți face decizia mai ușoară acordând atenție câtorva criterii de selecție a magazinului online de unde urmează să vă comandați aparatul de care aveți nevoie.

Magazin online pentru oxigenoterapie si dispozitive CPAP

Ținând cont de feedbackul clienților noștri și ajutați de colegii din departamentul de vânzări, am pregătit pentru voi un ghid eficient elaborat în baza criteriilor pentru care MedAir.ro este magazinul online preferat de tot mai mulți pacienți din întreaga țară.

La ce să fii atent pentru a ști cum să alegi cel mai bun magazin online pentru oxigenoterapie la un click distanță

 1. Părerile cumpărătorilor din Google Reviews

Rating mediu MedAirDaca ținem cont de părerile celor care au mai cumpărat dintr-un magazin fizic, vom aplica același principiu de selecție și atunci când căutam cel mai bun magazin online. Reputația companiei se poate oglindi și în părerile împărtășite de cumpărători prin Google Reviews. Spre exemplu, magazinul online MedAir.ro, de unde puteți comanda dispozitive și aparate CPAP pentru apnee de somn, este evaluat în Google cu 4,6* de clienți.

Bineînțeles, acesta este doar unul dintre criteriile care vă fac alegerea mai ușoară și nu trebuie să vă ghidați în decizia voastră exclusiv după acest indicator. O companie cu tradiție în piață, care înregistrează lună de lună comenzi din toată țara, nu va fi lipsită de atacurile concurenței, care se poate face simțite prin diverse mijloace. Pentru o alegere sigură, țineți cont și de alte criterii de selecție listate de specialiștii MedAir!

 1. Varietate de produse

MedAir.ro vă pune la dispoziție un portofoliu de peste 80 de produse originale de la producători recunoscuți la nivel mondial. Portofoliul cuprinde:

 • Accesorii oxigenoterapie;
 • Aparate pentru diagnosticare;
 • Dispozitive CPAP, APAP și BiPAP;
 • Concentratoare de oxigen portabile / staționare;
 • Măști CPAP faciale (oronazale) și măști CPAP nazale etc.

Respiră ușurat din punct de vedere terapeutic și financiar, fiindcă noi avem soluția potrivită nevoilor tale!

 1. Consultanță gratuită asigurată de specialiști

Nu știi ce concentrator de oxigen portabil se potrivește nevoilor tale sau ce tip de mască nazală e mai confortabilă pe timpul nopții? Dacă este prima ta experiență de acest gen și oxigenoterapia îți este un subiect străin, cu siguranță că ai nevoie de consiliere în vederea unei decizii.

MedAir îți pune la dispoziție consultanți acreditați care te vor ajuta să identifici soluțiile optime în raport cu nevoile tale. Aceștia îți vor oferi consultanță 100% gratuită telefonic sau online.

Pentru a beneficia de consultanță gratuită, vă puteți adresa consultanților MedAir:

 1. Multiple modalități de plată

Oricât de variată ar fi gama de produse a magazinului online, nu vă veți bucura întru totul de ea dacă nu puteți achita comanda așa cum doriți sau puteți. Magazinul online MedAir, de exemplu, vine în întâmpinarea clienților săi cu numeroase modalități de plată adaptate nevoilor fiecăruia:

 • Plata ramburs (se efectuează integral la primirea comenzii);
 • Transfer bancar (ordin de plată);
 • Online (cu cardul bancar);
 • Plata în rate (3, 6 sau 12 rate fără dobândă).

Mai multe detalii despre cum puteți plăti găsiți accesând accest link: https://www.medair.ro/modalitati-de-plata/.

 1. Decontări prin Casele de Asigurări de Sănătate

Alegeți să vă comandați dispozitivele pentru oxigenoterapie dintr-un magazin online care asigură decontarea costurilor. MedAir are contracte cu toate cele 43 de Case de Asigurări de Sănătate, astfel că vă puteți bucura la costuri mici sau chiar gratuit de cea mai buna terapie cu oxigen la domiciliu. Compania vă pune la dispoziție consultanți acreditați pentru preluarea comenzilor.

Pentru a solicita detalii privind decontarea costurilor, vă puteți adresa consultanților MedAir prin căile de comunicare listate la punctul 3.

 1. Închirierea la domiciliu asigurată în toată țara

Un criteriu esențial în alegerea celui mai bun magazin online pentru oxigenoterapie este serviciul de închiriere la domiciliu a aparatelor. Este posibil ca unor pacienți să le fie recomandată oxigenoterapia acasă pe termen scurt, în vederea recuperării post-operatorii sau din alte motive.

MedAir vine în sprijinul acestor pacienți cu serviciul de închiriere la domiciliu a dispozitivelor, facilitând accesul la cea mai buna terapie în baza unor costuri mai mici. Serviciul de închiriere la domiciliu este asigurat de MedAir în toată țara!

Puteți închiria rapid și ușor un concentrator de oxigen sau un dispozitiv CPAP contactându-ne prin căile de comunicare menționate anterior. În scurt timp, colegii noștri vor veni la adresa comunicată și vă vor aduce echipamentele solicitate. Beneficiați de cele mai performante aparate disponibile pe piață fără să investiți major, având la dispoziție și sprijinul deplin al echipei noastre. Totul, pentru a vă bucura de cea mai bună terapie acasă.

 1. Livrare rapidă în toată țara

Este esențial să alegeți un magazin online care asigură livrarea de comenzi la domiciliu. Deși poate părea un criteriu pe care toate magazinele online îl satisfac, în realitate nu se întâmplă acest lucru sau comenzile sunt livrate într-un interval de timp foarte lung.

Magazinul online MedAir.ro asigură:

 • Livrarea produselor prin curierat rapid în toată țara;
 • Transport gratuit la comenzi de peste 350 lei;
 • Returul în condiții optime.

Mai multe despre livrare și retur aici: https://www.medair.ro/livrare-si-retur/.

Acum știi cum să alegi cel mai bun magazin online cu aparate pentru oxigenoterapie și apnee? Dacă da, înseamnă că feedback-ul primit de-a lungul timpului din partea clienților noștri ți-a fost și ție de folos! Indiferent de aparatul de care tu sau cineva drag are nevoie, este esențial să beneficiezi de garanția calității, a celui mai bun preț și a livrării rapide. MedAir.ro îți asigură toate aceste criterii care stau la baza unui magazin online de încredere.

Comandă sau închiriază azi concentratorul de oxigen sau dispozitivul CPAP de care ai nevoie. În calitate de distribuitor autorizat și partener cu tradiție al producătorilor de renume mondial, MedAir îți stă la dispoziție cu soluții moderne de care te poți bucura la tine acasă.

Respiră ușurat, avem soluția!

Notă: Acest articol are doar scop informativ și nu trebuie să înlocuiască sfatul medicului. Dacă aveți semne sau simptome care necesită o opinie medicală, vă recomandăm să apelați la un cadru specializat.

NEVOIE DE UN DISPOZITIV MEDICAL?

Respira usurat, noi avem solutia! Dispozitive medicale respiratorii, disponibile spre inchiriere.

Articole Recente:

Meniu